Hány év korkülönbség van köztetek és az unokatestvéreitek között?
Egyik unokatesóm 10 évvel idősebb nálam, apám nővérének a fia, a lánya pedig csak 2 évvel idősebb.
Anyai ágról van 3 unokatesóm, egyik 1 évvel idősebb, másik 1 évvel fiatalabb nálam, anyámnak egyébként ikertestvére van, és azért ilyen a korkülönbség köztünk unokatesók közt.
Ezenkívül anyámnak van még egy fiatalabb húga, akinek a gyereke 5 évvel fiatalabb nálam.
Nem rég kiderült hogy apámnak van még egy féltesója amit eltitkolt az apja, annak a gyereke pár hónappal fiatalabb csak nálam amennyire tudom. Személyesen nem ismerem, csak meséltek róla.
En 17 vagyok, ot unokatestverem van.
Aki a legközelebb all hozzam, es nagyon jo baratnom is, 9 honappal idosebb.
Az egyikojuk 2 evvel idosebb, de nagyon rossz a kapcsolatunk.
A tobbiek fiatalabbak nalam 5, 9, 16 evvel.
Én 24 vagyok, bátyám 27 lesz.
Anyai ágról van két unokatesónk, egy lány (33), meg egy fiú(38).
Apai ágról két fiú unokaöcsénk van. Az egyik 16, a másik 13.
Egyetlen egy első unokatestvérem van, 20 évvel fiatalabb nálam. A másod unokatestvéreim közel egyidősek velem, de nem tartottuk velük a kapcsolatot.
A gyerekeimnek sincs hasonló korú unokatesója még, pedig négyen vagyunk tesók. A bátyám lánya már 19 éves (korán vállalták), az én gyerekeim, pedig 9, 7 és másfél. Mind a három tesóm tervezi a gyerekvállalást, így remélem legalább a legkisebbemnek lesz hasonló korú unokatesója, bár sűrűn úgysem fogunk találkozni, mert nagyon szétszóródtunk.
1 unokatestver es 1 evvel isdosebb
A testvereim es nekem a gyerekek: 21,17,16,13,11,7,5,4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!