Rokonaimmal teljesen ellentétes az értékrendem. Minden egyes találkozás lemerít, mert figyelnem kell, hogy nehogy kicsússzon olyan a számon, amit nem akarnak hallani. Ennek így mi értelme? Nem szívesen találkozom velük, de muszáj jópofozni.
19-es, hidd el, NEM opció... Egy fenéket, te elmondod a vmnyedet és
- kiablás
- hülye vagy
- nem értesz ehhez
- jóindulatú, mosollyal legyintés - "gyerek még" (29 évesen)
Nem értem.
Nem muszáj találkozni semmilyen rokonnal felnőtt ember létedre. Azzal találkozol, akivel akarsz.
Hát szörnyű ezt még olvasni is...Nálunk is én voltam a család fekete báránya, mert nem akartam férjhez menni, meg gyereket.Meg nyitott voltam új, vagy más dolgok iránt, ők meg nem. Huszonévesen hosszú kapcsolat után mindenki azzal állított meg az utcán h nem karok még férjhez menni? Alig ismertem őket az utcán, utána nem lenne nekem jó ilyen aranyos gyerek mint az ő unokájuk. Na akkor szépen mosolyogtam, és mondtam h nem hiányzik a stessz, meg jó a szbadság, na ettől lehetvadtak, és nem kérdezgetik többé.
Sokszor ezek az összejött rokonok csak azért kérdezgetnek meg beszélnek össze zavarukban, h ne legyen kínos csend.
Nekem is a rokonság nagyon más beállítotságu, én meg annyira nem adom ki magamnekik, h milyen fszágokat gondolnak rólam, leszrom magasról!
Szülinapomra kaptam egy lámpát a fürdőszobába, amit egyáltalán nem akartam. Egyáltalán nem kértem és szóba sem hoztam, hogy nekem szükségem lenne rá.
Egyáltalán nem illik a környezetbe.
Hirdesd meg a jófogáson. Ez tényleg ostobaság, hogy berendezési tárgyat a megkérdezésed nélkül ajándékoznak neked.
De mi is kaptunk már számunkra használhatatlan használati tárgyat ajándékba. Azóta is ott hentereg a szekrényben, ha majd kicsi lesz a hely, akkor meghirdetjük eladásra. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!