Karrierista nők között vannak olyanok, akik eltartanák a férjüket?
Egy kitartott pasi,aki lesi minden kívánságukat.Otthon megcsinál mindent,támogatja a karrierben.
Egyfajta házi "rabszolga".Minden szóra ugrik,kiszolgálja a nőt,cserében pedig a nő eltartja.
Létezik ilyen?
18 Ez 100% nem karrierista, csak annak hiszed. Valószínűleg életedben még nem találkoztál valódi karrierista nővel.
Én igen, ezért tudom, hogy mi az, és mivel ordít róluk az egoizmus, ezért elég 2 mondat a szájukból és már kukázom is őket.
Én csak a főkérdésre tudok válaszolni. A férjem hobbija az írás, a munkája is, de azok a munkák legtöbbször inkább favágás kategória, mint kreatív írás. Beszéltünk már róla, hogy ha egyszer sokkal többet fogok keresni annál, amit most keresek, és nem lesz szükség az ő bérére, akkor ő végre írhatna, bármit, amit akar és nem lenne kényszer, ha jön belőle pénz, örülünk, ha nem sok, akkor meg annak is. És élhetne a hobbijának, ahogy én (csak nálam pénzt adnak érte). Szóval igen, bármikor megtenném, ha lenne erre lehetőségem.
Nyilván nem várnám el, hogy minden szóra ugorjon meg egyedül tartsa rendben a háztartást, hiszen ő sem várta el ezt tőlem, míg GYED-en voltam.:) Nem valamiért cserébe tartanám el, ahogy írod, hanem mert neki akarnék jót, és szeretem.
Létezik. Pl. nálunk, ha úgy vesszük, én eltartom a férjem. Az én vállalkozásokból élünk, neki csak alkalmi bevételei vannak.
A vállalkozásban is segít, a házimunka nagy részét ő csinálja.
Biztos sokaknak ez furcsa és arra gondolnak, hogy papucs, meg nem férfi...
Hát ez nincs így. Sok mindenben felnézek rá, mert olyan dolgokról tud rengeteget, amikhez én egyáltalán nem értek. Jóképű is, de ez csak afféle grátisz, nekem sosem a külső volt a legfontosabb. Nekem ő az igazi, az összes eddigi kapcsolatom és párom egy sz@r volt hozzá képest. Nem rabszolga, nem papucs, nagyon is megvan a saját akarata.
Tudom, hogy a legtöbb nőnek ez nem felelne meg, nekem viszont sokkal jobb így, mintha lenne egy hatalmaskodó, egoista, despotikus hajlamú pasim. Volt már ilyen párom, és azt kell mondjam, köszönöm, de soha többé. Egy gazdag pasi csak uralkodni akar a nőn és el akarja nyomni.
Soha nem érdekelt, hogy kinek mije van. A nők sokkal boldogabbak lennének, ha nem pénztárca alapján választanának. Persze nem mindenki engedheti meg magának, hogy a nő bevételéből éljenek, én örülök, hogy megtehetem, és így azzal lehetek, akivel szeretnék.
"Szerintem a kérdező nem nő, hanem egy csávó akinek büdös dolgozni. és úgy gondolja, jó lenne egy nő aki megkíméli ettől"
A kérdés nem rólam szól,pusztán elméleti.
"Na meg amelyik férfi belemegy, azt nem igazán tartanám férfinak... Egy férfinak legyen terve, legyen jövőképe, és legyenek ambíciói!"
Hát igen,a kettős mérce.
Ha egy nő otthon van,az persze még akár nőies is lehet.
Valamiért az a közfelfogás,hogy ez férfinek mindenképpen muszáj céljainak lennie,vagy kevésbé gáz,ha ez nőnél van,hogy eltartják.
Szerintem viszont egyenjogúság van,így ez nem érvelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!