Féltékeny sogornö. Kinek van még ilyen sògornöje?
Nem ritka az ilyen, Nekem egy bátyám van, akinek nem csak féltékeny a felesége, de a tesóm is elég befolyásolható sajnos. Hogy mit kezdj a helyzettel, azt nem tudom, sajnos van, amit el kell tűrni. Az én sógornőm azért féltékeny rám, mert ugyanaz a végzettségünk, és én el tudtam helyezkedni a diplomával, ő meg nem, de persze ő meg se kapta rendesen, csak abszolvált, nyelvvizsgája nem volt stb., de azért én vagyok a hülye.
A rokonságban a nagynéném (anyukám sógornője) volt ilyen egy időmben. A bátyámmal egyidős a fia, állandóan versenyeztette őket. Anyukám nem volt ennek híve, de azért néha már csak visszavágott ő is. hál istennek lányuk nem volt, akkor engem is maceráltak volna. :) nagynéném állandóan azzal jött, hogy a fiának milyen iskolai eredményei vannak, milyen versenyt nyert, milyen helyen szerepelt (színészkedett). Pedig a tesóm tök más érdeklődési körrel bír, az unokatesónk művész lett, a tesóm reál beállítottságú. Mostanra abbahagyták a versengést.
A sógornőd olyan, amilyen, de már meg van oldva ez a része az életednek, hiszen leépítetted.
Itt a férjed a probléma, aki vitát provokál. Mondd meg neki, hogy ne vitatkozzon veled, mert bokán rúgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!