Ti hogy reagálnátok arra, hogy örökbefogadtak az adott körülmények között?
Adott 6 testvér, a legkisebb lett örökbe adva. A többiek sem szülőkkel nevelkedtek, intézetben, nagyszülőkkel, nagynénikkel, egymástól külön. Tehát nem az a helyzet, hogy csak az örökbefogadott lett kitaszítva és a többi testvér vígan éldegél apuval és anyuval, hanem valamelyik testvérnek vélhetően még rosszabb is volt a gyerekkora, mint annak, akit nevelőszülők neveltek.
Tehát, ha ti lennétek az örökbefogadott, hogyan élnétek ezt meg? Hogy viszonyulnátok a testvéreitekhez? Anyukátokhoz?
A történetben én a második legkisebb vagyok, engem a Nagyszüleim neveltek. A kérdés azért lett feltéve, mert gondolkodtam rajta, hogy valahogy elkezdem keresni a húgomat, csak nem tudom hogyan reagálna az egészre.
Egyébként mindannyian tisztességes, dolgozó emberek vagyunk, nem próbálunk lehúzni senkit, csak azért mert nem a megszokott körülmények között nevelkedtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!