Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan engeszteljek ki egy 11...

Hogyan engeszteljek ki egy 11 éves kisfiút?

Figyelt kérdés

Féltestvérek vagyunk 10 év korkülönbséggel. Sosem éltünk egy háztartásban, nem tekint rám nővéreként. Az ő anyja az apánk volt felesége, az enyém az új. Tudom felmerül, hogy akkor miért én vagyok az idősebb? Nos, apám visszajáró vendég volt a régi háznál. Ami történt, megtörtént, de a volt feleség, vagy inkább néhai dugó partner mindig azon van, hogy tönkretegye a jó viszonyt köztem és az öcsém között.

Apánk ígéretet tett, hogy elviszi az öcsémet most hétvégén egy olyan programra, amire a kisöcsém régóta vágyott. A dolog azért hiúsult meg, mert rosszul lettem és ehelyett engem kellett kórházba vinni. Várandós vagyok. A párom külföldön dolgozik en meg a terhesseg utolsó hónapjára a szüleimhez költöztem, hogy ha baj van, ne legyek egyedül. És nem először volt baj. Mind megijedtünk.

Szoval miattam elmaradt az, ami az öcsémnek nagyon fontos. És ő most nagyot csalódott. Apámban is bennem is. Szerintem kicsi még ahhoz hogy igazán megértse, miért lett mellőzve. A dologra rátesz egy lapáttal, hogy olyan visszhangok jönnek vissza miszerint én direkt megjátszottam magam, hogy ne sikerüljön a programjuk. Sose tennék ilyet! Szeretem az öcsémet! Így is nehéz lesz ezt rendezni, de úgy még nehezebb, hogy az anyja ilyesmiket károg rólunk. Tudom, hogy ez speciális helyzet, de akinek van kistestvére/ kisfia, adnátok jó tanácsokat, hogy hogyan kezeljem a helyzetet? Nagyon szeretnék jó nővére lenni! (Nekem is fiam lesz! :D )

2018. júl. 16. 19:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%
vidd el az orvosi papírokat és magyarázd el neki, hogy mi a helyzet, ha tovább duzzog megérdemli...én 7 évesen megértettem, hogy anya kórházba nem azért siet, mert ott várja a gólya :P
2018. júl. 16. 22:14
 22/26 anonim ***** válasza:
19%
Na, a kérdező a friss orvosi papírjait, persze név nélkül, ide is feltölti egy képmegosztóval, akkor majd én is el fogom hinni, hogy nem kamu.
2018. júl. 16. 23:28
 23/26 anonim ***** válasza:
30%

Vajon miért nem részletezi a kérdező az eü. okot?

És ha akkora volt a baj, miért akar mindenáron engesztelő programot csinálni az öcsivel? Ha ő ennyire veszélyeztetett? És már elmúlt a veszély? Nahát! Persze apuka, akire nagyobb szükség lenne, külföldön dolgozik.

Ne vedd sértésnek, kérdező, de bicskanyitogató a stílusod, nem kizárt, h kamuzol.

Vagy eljátszod főistensègèt, hazaköltözöl apád nyakára, mindenki körülötted forogjon, bármilyen panaszra bármikor ugorjanak, vigyenek dokihoz.

A 11 éves meg semmit nem számít.

Úgyhogy én is csak akkor hiszek neked, és lennék megèrtő, ha konkrétan leírnád azt a naaaagyon speciális helyzetet.

2018. júl. 17. 05:53
 24/26 anonim ***** válasza:
29%
Az még rendben is van hogy az apja viszi a kórházba,bár sose értettem akkor a mentő mire való,na mindegy. De hogy utána miért kell a kórházban őrizgetni,egy önálló,felnőtt nőt az már rejtély nekem,pláne a nőgyógyászaton.
2018. júl. 17. 07:20
 25/26 anonim ***** válasza:
89%
Istenem, attól, hogy ti az élő fába is beleköttök még nem lesz minden kamu. A kérdezőnek nem kell kiteregetnie idegenek előtt az egészségügyi állapotát és a magánéletének minden kis részletét, ha nem akarja, a sztori szempontjából nem is releváns, hogy most a lába tört el vagy vakbélgyulladása volt. A mentő nem fog minden sz@r miatt kimenni, ha olyan állapotban van valaki, hogy egyedül/segítséggel is be tud jutni a kórházba. Egyébként meg nem kell neki semmit bizonygatnia, mindegy is, hogy mit ír ide az ember, ha nem akarjátok elhinni, akkor úgysem fogjátok és akkor is bele fogtok kötni és megmagyarázzátok, hogy miért kamu.
2018. júl. 17. 07:36
 26/26 anonim ***** válasza:
56%

22. Hát hogyne, a személyigazolványáról ne csináljon véletlenül képeket, hogy elhidd, tényleg ő írta ki a kérdést, nem pl. egy 14 éves, unatkozó kisfiú? :D

Sőt, lehet, hazudik a terhességével kapcsolatban is, szerintem fel kéne töltenie az ultrahang képeket is.

Akkor TALÁN elhisszük, hogy nem kamu kérdés.

(Milyen idióta emberek vannak itt, te jó ég)

2018. júl. 17. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!