Hogy lehet ezt kezelni?
Nincs túl sok probléma a férjemmel, de van valami, ami rettenetesen idegesít. Mindig megígéri, hogy X időre jön, és még talán soha nem ért oda addigra. Pl. "telefonálok egy gyorsat, és indulok". Gondolom én, telefonál 5 percet, 15 perc az út, és mikor még 45 perc múlva se ér a megbeszélt helyre, akkor már kezdek ideges lenni. Felhívom: ja, hát 40 percet telefonált, már indulni akar, nem érti mi a bajom.
Vagy: egy nap otthon van, megbeszéljük, hogy akkor nem fél 5-re megy a gyerekért, hanem korábban, ahogy sikerül neki. Fél 5 után 10 perccel esik oda (még később is mint eredetileg). Ja, mert épp közbe jött ez meg az (nem valami élet-halál dolog).
Arra is megkértem már százszor, hogy mikor látja, hogy meg van késve mint a fene, akkor legalább üzenjen. Azt is mindig megígéri, és "elfelejti".
Mondjuk az igaz, hogy ha úgy van megbeszélve, hogy pl. 5-re érjen oda valahová akkor is, ha cigány gyerekek potyognak, akkor nagyjából sikerül neki.
Ti nem lennétek idegesek?
Hogy lehet rábírni, hogy figyeljen már egy kicsit oda? Egyébként semmiségekkel cseszi el az időt, még megnéz valamit a számítógépen, és hasonlók.
Bocs ha nem lett igényes a megfogalmazás, ideges vagyok, mert most is hiába vártuk a gyerekkel, hogy értünk jöjjön. Ha tudom, már egy órája buszra is szállhattunk volna. :-(
Nem értem ezt a kérdést. Évek óta ismered, ilyen volt, így fogadtad el, ilyen szeleburdin, pontatlanul, így mentél hozzá, így szültél gyereket neki. Akkor most mi van???
Történt valami felkavaró dolog, amitől hirtelen leszar mindent? Ha igen, akkor azt neked kell tudnod, mi okozta a változást, hisz te élsz vele. És így szintén értelmetlen a kérdés.
El nem hiszem, hogy amíg nem volt gyereketek, nem vetted észre, hogy elkésős.
Ezt már a kapcsolat randizós szakaszában, tehát a legeslegelején észre lehet venni.
Most, X év együttélés+házasságkötés után, mikor már van egy gyerek is, nekiállsz gondolkodni azon, hogyan neveld át a férjedet. Elárulom: NEM FOG SIKERÜLNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!