Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért hülyülnek meg az idősek?...

Miért hülyülnek meg az idősek? (úgy, hogy nincs Alzheimer vagy demencia)

Figyelt kérdés

Makacskodnak, bedacolnak, mint valami gyerek, elmagyarázol nekik valamit, úgy tűnik, megértik, de pár nap múlva megint a magukét mondják.

Nagyapám többdiplomás, művelt embert, de mostanában majompofájú nigerezik meg bzizuk.

Másik nagymamám (akinek nyolc általánosa van, de mindig megvolt a magához való esze), 17 éves korom kiteteti velem a kezemet, hogy megnézze, van-e rajta eljegyzési gyűrű.

2018. júl. 5. 10:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Na úgy látszik szenilisedem én is XD elfelejtettem az előbb írni, hogy az apámról van szó
2018. júl. 5. 11:07
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Középkorúként úgy vélem, se ide, se oda nem tartozom, így a véleményem pártatlan. Ha megnézzük, a média is - politikai megfontolásból - tele van mindenféle kirekesztéssel kortól, nemtől függetlenül, így ne csodálkozzunk, hogy mindenki meg van keveredve. Tény, hogy a kor előrehaladtával egyre kevésbé vagyunk vevők a változásra, de az se biztos, hogy minden változás jó irányú.
2018. júl. 5. 11:09
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Korosodó emberként - aki őszintén reméli, hogy még nem (teljesen) szenilis - csak a saját tapasztalatomat tudom leírni.

Ahogy egy ember idősödik egyre kevésbé akar megfelelni másoknak. Magamon tapasztalom, hogy simán kimondok olyan dolgokat, amiket 5-10 éve még nem mondtam volna ki, ilyen, vagy olyan megfontolásból.

Vagy mert nem lett volna praktikus az emberi kapcsolatok és az előrehaladás, esetleg csak a békesség kedvéért, esetleg a gyerek neveltetése szempontjából gondolta meg az ember, hogy mit beszél.

Ma már ezek nincsenek egy idős ember életében.

Hidd el Kérdező, a nagyapádnak mindig is ez volt a véleménye a boozikról és a négerekről, csak visszafogta magát, az említett okok miatt. Ma már nincs tétje, ezért nyugodtan mondja. Egyet tehetsz, hogy ráhagyod!...mert meggyőzni már nem fogod semmiről.

2018. júl. 5. 11:21
 14/19 anonim ***** válasza:
87%

Csatlakozom az előttem szóló 13-ashoz.

Ugyanezeket érzem, gondolom.

Csak én az a "jámbor" öreg vagyok, aki mindenkit meghallgat, de senkivel nem áll le már vitázni.

Senkit nem akarok téríteni vagy meggyőzni, mindenkinek végig kell járnia a maga útját, aztán a finisben le kell vonnia a tanulságokat az általa egy életen keresztül tapasztaltakból.

Én is ezt teszem, ezért vagyok meggyőzhetetlen és ezért nem vitázom senkivel.

2018. júl. 5. 11:32
 15/19 anonim ***** válasza:
13%
Az ateista szarok így vénülnek, mert nem akarnak tudomást venni a materiális életen kívüli dolgokról. Lehet 3 diplomás is közben.
2018. júl. 5. 11:40
 16/19 anonim ***** válasza:
12%
A meghülyült emberek nem értik a válaszom, csak le tudnak pontozni.
2018. júl. 5. 11:41
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
Már leírták többen, de egyszerűen annyi szerintem is, hogy minél idősebb valaki, annál nehezebben alkalmazkodik a változásokhoz. Ezért van az, hogy az idősek például nem akarnak vagy tudnak megtanulni számítógépet, mobiltelefont kezelni. Vagy például ezért van az, hogy a nagypapád, aki valószínűleg színes bőrű embert életében nem látott, most meg van rémülve, mert a tévében folyamatosan csak azt látja, hogy ezek jönnek megállás nélkül Afrikából.
2018. júl. 5. 13:11
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, mondjuk ez nem igaz. Egy időben jártunk anyával jógára, amit egy fekete pasi tartott. Egyszer mentem nagyapával, és találkoztunk az oktatóval. Nagyapa bemutatkozott neki, kezet fogott vele, és még egy-két szót el is makogott spanyolul (az oktató Dél-Amerikából jött). Szóval nem volt mindig rasszista.
2018. júl. 5. 13:17
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
ha nincs betegség, nem meghülyülnek. csak lehullanak az álarcok. ennyi. öregkorban egyre jobban elerősödik az alapjellem általában. Vannak akik nagyon jóemberek, öregkorukban pláne azok lesznek, vannak akik mindig is hülyék voltak, csak volt erejük egy álarc fenntartásához, na ez lehullik... ennyi.
2018. júl. 5. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!