Hogyan legyen jobb kapcsolatom édesapámmal?
Figyelt kérdés
Nos. A szüleim kb 13 éve váltak el. Én 16 éves srác vagyok. Nos, a mostohaanyám már 10-en valamennyi éve részese életemnek. 6 éve házasok. Azóta született 2 gyerekük (4 és 2 éves). Nos, az utóbbi időben nem nagyon beszélek apummal (hétvégente vagyok náluk, nem minden hétvégén). A mostohaanyámmal sohasem jöttem ki pacsi pajtásként, mivel én megmondom amit gondolok, és ezt sokszor a saját szavaimmal teszem. Ő pedig nem annyira elnéző. És valószínűleg ez miatt nem beszélek apámmal sokat (példa ;még pár hónapja is minden második /harmadik nap írtunk vagy telefonáltunk.). Nos, ezt, hogy a mostohaanyámra fogom, tulajdonképpen azért van, mert kb mindenbe beleszól. Ami tök rendben lenne, ha nem a hátam mögött apámnak beszélne ki. Illetve az utóbbi pár évben nem is vittek magukkal nyaralni, de a két édesgyerek ment, de ez más. És ebben szeretnék segítséget kérni!(ha valami nem világos, amit írtam, elmagyarázom)2018. jún. 7. 17:25
1/1 anonim válasza:
Nos, téged nem szeret az apád felesége (nem a mostohaanyád, nem ő nevel.) És nos, úgy tűnik, hogy az apádat a hatása alá vonta. És egyáltalán nem biztos, hogy ő ebből a hatásból ki tud és ki akar jönni. Megpróbálhatod csak kettesben feltárni előtte a problémádat (ő valószínűleg bagatellizálni fogja, azt fogja mondani, hogy nem így van), aztán vagy változtat vagy nem. Valószínűleg fontosabb neki a jelenlegi felesége és a két ifjú gyereke, mint a megszűnt házasságából való gyereke. Nem mindenki olyan kiváló ember, hogy intelligensen tudja kezelni az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!