Ezek alapján én egy értéktelen ember lennék?
Figyelt kérdés
Szépen indult az életünk a férjemmel. Közös albérletben kezdtük, és oda született a gyerekünk. Kényelmesen elfértünk, megfizethető volt az albérlet és ha lassan is, de tudtunk gyűjteni a saját lakásra. Nem sokkal azután, hogy visszamentem a gyesről, egy betegség miatt alkalmatlanná váltam a szakmámra. Ott kellett hagynom a munkahelyem, az újrakezdés pedig időbetelik. Ezalatt a férjem két állást vállalt és kaptunk az ő szüleitől is segítséget, hogy saját lakásunk legyen. Én pedig tanulok és itthon vagyok. A gyerek ovis. A férjem családja élősködőnek tart. Nem szólhatok hozzá egy beszélgetéshez, mert rögtön kapok valami csípős megjegyzést a helyzetemre vonatkozóan. Anyós folyton szekál azzal, hogy ha már úgyis otthon vagyok, mikor lesz kistesó? De két gyerekkel itthon már nem menne a tanulás. Szerintük az, hogy iskolába járok, annyit jelent, hogy én is egy gyereke vagyok a férjemnek, pedig én sem ezt akartam. Nem èrtem őket, nem az én hibám volt a betegség. Szívesen csináltam volna az eredeti szakmámat akár nyugdíjig, de nem lehet.2018. ápr. 15. 18:56
21/26 A kérdező kommentje:
Nem ismertem a fenti kérdést, de elismerem hogy nagyon hasonló és fáj belegondolni, hogy rólam is szólhatna. Bár nekem más a problémám, ami nem csak egy dolgot zár ki, így nem tudok fizikai munkát vállalni, nem állhatok csak úgy szalag mellé. Pedig ismerem azt a világot is, és oda is visszamennék ha lehetne. Rajtam könnyű fogást találni, mert én nem tudom a betegségem elfogadni ezért én magam is értéktelennek érzem magam. De hogy ezt kihasználva aláznak, nagyon aljasnak tartom.
2018. ápr. 15. 21:37
22/26 anonim válasza:
mennyi az esélye hogy egy olyan oldalon, amit 1000 emberből csak egy ismer, percre pontosan jöjjön két ember ugyan azon problémával? 0
23/26 anonim válasza:
én inkább halas témában vagyok otthon, volt idő amikor naponta jött olyan kérdés, 25 literben tarthatok e halat, mitől döglik a bettám, meg hasonló. egy meglehetően ritka hobby, ugyanazok a kérdések, hamar rájöttünk hogy troll. érdekes azóta egy darab sincs.
24/26 anonim válasza:
Én a férj vagyok,
és nagyon utálom, hogy te itt egész nap csak a hülye kamukérdéseidet írod a gyíkra, miközben én megszakadok a munkában!
25/26 anonim válasza:
Én meg a gyerek vagyok.
Ne vitatkozzatok, mert nem tudok tőletek aludni.
Oááá..oááá...
26/26 anonim válasza:
12es.. En megprobalnam megerteni a menyemet.. Probalj meg tanulni legyszi gyerekneveles es munka mellett normalisan.. Mondjuk ha kicsi a gyerek. Persze a fiamat is sajnalnam nyilvan,de akkor meg lennek olyan nagylelku anya,hogy eltekintek egyenlore itt a 'kolcson torlesztgetesrol' mig nemjonnek egyenesbe teljesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!