Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ezek alapján én egy értéktelen...

Ezek alapján én egy értéktelen ember lennék?

Figyelt kérdés
Szépen indult az életünk a férjemmel. Közös albérletben kezdtük, és oda született a gyerekünk. Kényelmesen elfértünk, megfizethető volt az albérlet és ha lassan is, de tudtunk gyűjteni a saját lakásra. Nem sokkal azután, hogy visszamentem a gyesről, egy betegség miatt alkalmatlanná váltam a szakmámra. Ott kellett hagynom a munkahelyem, az újrakezdés pedig időbetelik. Ezalatt a férjem két állást vállalt és kaptunk az ő szüleitől is segítséget, hogy saját lakásunk legyen. Én pedig tanulok és itthon vagyok. A gyerek ovis. A férjem családja élősködőnek tart. Nem szólhatok hozzá egy beszélgetéshez, mert rögtön kapok valami csípős megjegyzést a helyzetemre vonatkozóan. Anyós folyton szekál azzal, hogy ha már úgyis otthon vagyok, mikor lesz kistesó? De két gyerekkel itthon már nem menne a tanulás. Szerintük az, hogy iskolába járok, annyit jelent, hogy én is egy gyereke vagyok a férjemnek, pedig én sem ezt akartam. Nem èrtem őket, nem az én hibám volt a betegség. Szívesen csináltam volna az eredeti szakmámat akár nyugdíjig, de nem lehet.
2018. ápr. 15. 18:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
"A férjem családja élősködőnek tart." És a férjed, szó nélkül hagyja a dolgot?
2018. ápr. 15. 20:22
 12/26 anonim ***** válasza:
68%

“6-os, segitseget kaptak,hogy sajat lakashoz jussanak. Szerintem nem feltetlen azt jelenti ez,hogy ok vettek volna nekik lehet, hogy csak reszuk volt benne.. Es ettol fuggetlenul nem fair lehurrogni ot,mert beteg.. Ellatja otthon a gyerkocot es tanul,hogy jobb legyen.“

Most ezt mondod, mert téged nem érint. De ha te adnál kölcsön pár milliót a fiadéknak, majd a menyed a betegség kiderülte után nem mást keres, hanem otthon marad, míg a fiad két főmunkaidős állásba szaksd bele, akkor te sem lennél ilyen nagylelkű. Mindjárt úgy éreznéd, hogy tanulni munka mellett is lehet.

2018. ápr. 15. 20:24
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
Hát én biztos hogy elvállaltam volna bármilyen munkát, nem tudnám nézni hogy a férjem megszakad két munkahelyen csak hogy én otthon lehessek. Munka mellett is tudsz tanulni, valamint nem hiszem hogy a hét hét napján 0-24ben tanulsz. Gondolom a gyereket se hozod el délben.
2018. ápr. 15. 20:46
 14/26 anonim ***** válasza:
73%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..

Itt a sztori a "sógornő" tollàból....

2018. ápr. 15. 20:56
 15/26 anonim ***** válasza:
74%

Az egész kamu, mind a két "levelet" egy valaki írta, ugyanaz a stílus! Ez nem a TV2 segítéség bajban vagyok c. műsora! Ide nem kellenek kitalált történetek!

Töröljék a kérdést!

2018. ápr. 15. 21:14
 16/26 anonim ***** válasza:
65%
Kamu!
2018. ápr. 15. 21:14
 17/26 anonim ***** válasza:
58%
Bár én kíváncsi lettem a végére :D
2018. ápr. 15. 21:15
 18/26 anonim ***** válasza:
74%
Ez a vége, kiderül hogy kamu :D
2018. ápr. 15. 21:20
 19/26 anonim válasza:
75%
Én is biztos vagyok benne, hogy ugyanaz írta ki a két kérdést :D
2018. ápr. 15. 21:31
 20/26 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon rá érsz
2018. ápr. 15. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!