Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mit szoltok egy ilyen...

Ti mit szoltok egy ilyen sogornohoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Roviden a sogornom 17 evesen esett teherbe,egy 40 eves pasastol akinek persze volt csaladja.Megszulte a gyereket es anyosom nyakaba lokte,higy nevelje fel neki.Amikor 2 eves volt a gyerek,talalt valakit maganak aki el is vette felesegul,es meg a fiat is a nevere vette,akkor ismerkedtem en meg a ferjemel,es akkor ra nem sokara kerultem oda abba a csaladba. A sogornom es en nem kedveltuk egymast,mert en mivel oda is koltoztem a ferjemhez,igy egy udvarba kerultem vele. Kozben sajnos anyosom meghalt,igy a sogornomnek mar nem volt kire ra hagyja a gyereket,mint mi rank a ferjemel amikor o dolgozot a ferjevel. A ferj ki ment kulfoldre dolgozni (aminek a sogornom nagyon orult)mert a penzt nagyon de nagyon szereti. Kozben persze kiderult,hogy csalja a ferjet,mert mi mivel egy udvarban lakunk,lattuk tobszor is hogy egy idegen ferfi jar hozza estenkent. A ferjem egyszer jol be olvasott a huganak,hogy megis hogy kepzeli ezt,de csak az volt ra a valasz hogy az o elete,azt csinal amit akar. Termeszetesen kiderult a megcsalas es elvaltak. A gyermek persze a sogornomnel maradt,es mint persze vegul kiderult,hogy az a pasas is akivel megcsalta a ferjet,annak is van felesege,es azota megszuletett a fia is. A sogornom azota is ennek a pasasnak a szeretoje mar lassan 4 eve.Tonszor volt mar kint nala a pasasnal kulfoldon,es persze a gyerek honapokig nalunk volt.Mi iskolaztattuk,etettuk stb. Amikor a sogornom haza jott kulfoldrol annyit nem mondott nekem,hogy koszonom hogy vigyaztunk a fiara vagy valamit,semmi. Aztan en persze megtudtam,hogy engemet ez a bizonyos sogorno mennyire is utal. Akarhanyszor el mentunk othonronnan,allandoan at jott kutakodni hozzank,hogy lása hogy nekunk milyen holmijaink vannak,de ezen is

tul tettem magam. Azota en is meg a ferjem is kulfoldon elunk,o pedig ott maradt a fiaval,de persze o is azota 4-szer volt kint kulfoldon par honapokat hogy penzt keressen. Most utolja

ra pedig be

telt a pohar,mert a fiaval most aztan nagyon nagy gondok vannak. Mivel o elment megent kuldoldre es most mar nem volt kire hagyni a fiat,igy az ujsaghirdetesbol talalt egy hazaspart akik vigyaznanak a fiara amig o kint van kulfoldon dolgozni.Na most a fia annyira besokalt szegyeny,hogy mar 3 szor is ongyilkos akart lenni, de eddig mindig szerencsere megakadalyoztak,egyszer az iskolaban,egyszer ezeknel az embereknel,es egyszer megent az iskolaban. Persze ez a hazaspar vissza mondta a gyermeket,felven hogy oket vonjak majd felelosegre,ha a gyerekel tortenik majd esetleg valami. Most a gyermek egy masik sogornomhoz kerult,aki psihologurol psihiaterhez jar a gyerekel,es mar oda jutottak vele,hogy antidepreszansokat irtak fel neki,de a sogornom aki most vigyaz a gyerekre az nem akarja adni a gyereknek,ahelyett inkabb jovohetol megkezdi a gyerek a psihoterapiat. Na de most jon a lenyeg,hogy mivel a gyermek mar az iskolaban is kiserelt meg ongyilkossagot ezert persze az iskola felhivatta a masik sogornomet aki most vigyaz a gyerekre es ertesitett hogy ok mar ertesitettek a gyamugyet

es persze az igazgatono a gyerek anyjat lehordta a sarga foldig.A ferjem persze felhivta a hugat es veszekedett vele,hogy maris menjen haza a fiahoz,de az volt a valasza hogy mi ne szoljunk bele az o eletebe,es o azt csinal a gyerekevel amit akar es hogy jo helyen van a masik sogornonknel,de ennek a sogornonek mar van 2 gyereke egy ovodas es egy masodik osztalyos es most meg rajta van a harmadik is aki 12 eves. Az igazgato no azt mondta meg a masik sogornomnek hogy ha a gyerek anyja nem hajlamdo haza jonni mert hogy o dolgozik,akkor a mostani sogornom aki most vigyazz a gyerekre kellesz a fiut a gyamsaga alla vennie,mert a fiunak kell egy gyamja hogy legyen. A kerdesem a kovetkezo lenne,mivel meseltem hogy a gyermekvedelmiesek is mostmar be lettek vonva igy van ra esely hogy a gyermeket elveszik az anyjatol? Meg ha o most is azt allitja,hogy o egy jo anya es azert ment ki kulfoldre hogy a gyereknek tobb mindenje legyen,es hogy a gyerekert ment ki. Felre ertes ne essek en nem kivanom hogy a gyermeknek rossz legyen es elvegyek az anyjatol,de ha egy ilyen anya mit lehetne tenni?

2018. márc. 29. 19:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem te ne rendezkedj külföldről és főleg tényleg ne üsd az orrodat a sógornőd ügyeibe, ugyanis nem vagy a gyámja neki.

Majd megoldják a dolgokat, a sógornőd, a másik sógornőd, aki a gyerekre felügyel és a gyámügy.

Valami azt súgja, hogy abban is benne volt a kezed, hogy a férjétől elváltak.

2018. márc. 29. 19:15
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Há’ Maunika! Mit lehet erre mondani?
2018. márc. 29. 19:21
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

:D :D :D

2018. márc. 29. 19:23
 4/16 anonim ***** válasza:
43%

Egy gyermeknek elsősorban az anyjára van szüksége.

Ebben a leírásban az a “baj” hogy csak a negatív van benne.

A gyámügy is csak akkor fog tenni valamit ha valóban nagy a baj, mert mint már említettem, a gyereknek az anyja mellett a helye, vagy legalábbis a családban.

A leírásodban érzékelhető az ellenszenszv amit iránta érzel.

Most nem tudom hogy neki akarsz-e ezzel betenni, vagy valóban a gyermekért aggódsz...

2018. márc. 29. 19:27
 5/16 anonim ***** válasza:
71%

Anyós nyakára szült????

Hát basszus, ti költöztetek oda :D

Ő otthon volt, addig is.

Persze nem tűnik tökéletesnek a sógornő, de a leírásodból te sem tűnsz annak. Ez a kiszólt a gödörből a lyuk tipikus esete. Hagyd őket békén, és foglalkozz a saját dolgaiddal.

2018. márc. 29. 19:31
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
#5: "A gyámügy is csak akkor fog tenni valamit, ha valóban nagy a baj." Na jó, de 3 öngyilkossági kísérlet egy 12 éves gyerektől, azért elég nagy baj, nem?
2018. márc. 29. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:
41%
#6: "Anyós nyakára szült???" Igen, mit nem lehet ezen erteni? Szült egy gyereket és az anyja "nyakába varrta", hogy nevelje fel. Te ezt minek neveznéd?
2018. márc. 29. 19:45
 8/16 anonim ***** válasza:
55%

NEM a te dolgod,hogy élte, éli az életet,hogy mikor kitől esett teherbe, hány évesen szült. Foglalkozz a saját életeddel, ne máséval. Saját magad körül sepregess

Javaslom h ékezettel írjál.

2018. márc. 29. 19:57
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
#9:Jó persze, ez egy pontig helyénvaló felfogás. Csak ugyanennek a felfogasnak szokott az lenni az eredmenye, hogy emberek végignézik, szó nélkül, ha valakit vernek(esetleg agyon) és arra sem képesek, hogy hívják a rendőrséget, ha fekszik valaki az utcán, átlépnek felette, vagy éppen akkor veszik észre, hogy meghalt a szomszéd, ha már nagyon büdös van a lépcsőházban, stb, xtb. Miért is foglalkoztatná, hogy a gyerek, akit részben ő is nevelt(hiszen neki is lepasszolta az anyja), 3 öngyilkossági kísérleten van túl és az anyja még csak haza se jön a hírre. Jól van ez így. Majd negyedszerre legfeljebb sikerül neki és probléma megoldva.
2018. márc. 29. 20:11
 10/16 anonim ***** válasza:
35%
Egyikotok se tokeletes. Csodalkozom h a hazassagkoto teremben le tudtad irni a neved. Öcsééém....
2018. márc. 29. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!