Mitől lehet nála ekkora fordulat? Jól gondolom ezt?
Figyelt kérdés
Van egy rokon, anya unokatesójának az anyja, aki eddig borzalmas rokon volt, mindig ő volt mindennek a közepe, amikor kicsi voltam, folyamatosan cseszegetett a betegségeimmel (például sok kaját nem tudok megenni, régebben kövér voltam, de az még általános iskolás koromban volt, ő pedig folyamatosan elég vékony, elvileg valami betegsége van), pár éve megtudtam, hogy egy másik akörüli idős gyerek vagy talán kicsit fiatalabb, akihez egyáltalán semmi köze sem lenne, őt is folyamatosan lehurrogta, amíg nyaralni volt. Szóval bárkit lehurrogott, mindenbe beleszólt, ő volt a szent, a "tökéletesség megtestesítője". Egészen addig volt ilyen, amíg meg nem kellett műteni pár dolog miatt. Azóta próbálna kedves lenni és szerintem azért, mert érzi a halála közeledtét.2018. márc. 9. 13:55
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy egy jó ideje nem is láttam, ignorálom őt is és az összes olyan rokont is, akik hasonlóan tőlem jobban tudják az én dolgaimat.
2018. márc. 9. 14:00
2/4 anonim válasza:
Ez nem valasz ,csak egy kis "segitseg" azoknak ,akik esetleg nem ertik a csaladi kapcsolatot.
Anyud unokatesojanak az anyja = anyud nagynenje
3/4 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mivel műtötték.
Ha kapott egy csípőprotézist, vagy kiegyenesítették a bütykét, attól még nem haldoklik.
Az emberek változnak.
Szerencsés eset, ha jó irányba.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, 1. válaszoló, akkor most már tudni fogom 😊
2. válaszoló: sok belső szerve miatt kellett megműteni.
2018. márc. 9. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!