Apasági vizsgálat, hogyan?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a párom gyerekénél erős a gyanú, hogy nem tőle van. A kisfiú 5 éves. Szeretnék utána járni a dolognak, puszta kíváncsiságból az eredményt nem szándékozom közölni senkivel. Kivitelezhető e, és ha igen akkor hogyan? Köszönöm a válaszokat.2018. márc. 3. 08:49
31/32 anonim válasza:
Biztosan,az ilyen mindig azt mondja amit a másik halanni akar de a háta mögött már... Amugy minden nő mocskos aki a sárkány fiát elviszi.. Saját tapasztalat.
32/32 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Csak nálunk a párom a közös gyermekkel foglalkozik többet. Az nagyszülö nem. Nem tudom én sem ,hogy megcsináltassam e. Érdekel nagyon. De nem bírnám ki ha az derül ki nem az övé ,hogy ne mondjam el. Mert sok vita volt miatta. És ha egy idegen miatt váltunk majdnem el hát nagyon kiakadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!