Apasági vizsgálat, hogyan?
Értem, miért vagy kíváncsi rá, de én sem hiszem, hogy meg tudnád állni, hogy magadban tartsd az esetleges negatív eredményt. Ami egyébként jó eséllyel még jobban eltávolítana a párodtól, még az sem biztos, hogy elhinné neked az igazat. Aki így, minden gyanakvás nélkül, sőt örömmel elfogadja, hogy mégiscsak övé a gyerek, annak ellenére, hogy ez folyamatos konfliktusforrást jelent, az nagyon szeretheti azt a kisfiút.
Nemcsak nyálmintából, pontosabban szájnyálkahártya-törletből csinálnak DNS-vizsgálatot, hajhagymás hajszálakból, fogkeféből, fültisztító pálcikából, rágógumiból, zsebkendőre száradt váladékfoltból stb. is. Ezeknél nem biztos, hogy sikerül megfelelő mennyiségű DNS-t kivonni, és valóban erősen aggályos, ha az érintettek beleegyezése nélkül történik a jeligés vizsgálat.
#19es
Plane, hogy azt a kerdest nem en irtam ki.
Koszonok minden valaszt, legtobbjuk hasznos volt. Egyebkent ezt ugy kell elkepzelni, hogy természetesen a lanyom is kap ruhat,játékot. Viszont a kisfiu sokkal ertekesebb ajandekokat kap rendszeresen, mind anyagi mind eszmei ertekben. Ezzel vegulis nem is lenne problema,mindenkinek szive joga eldonteni mire, kire kolti a penzet. De ha pl. betegen atjon es rakohog a lanyomra, tobbszori keresem ellenere beleiszik az uvegebe es szova teszem parom es az anyja szemebe is en vagyok az onzo, gonosz. A nagyanyjatol kapott ajandekok vagy szettortek vagy a kisfiu edesanyja eladta oket. Mikor kerdeztem a gyereket hova lett a karkotoje, a szemembe hazudott, kesobb derult ki, hogy zalog hazba pihen. Kisebb koraba elvoltunk, aztan fel evig nem talalkozhattunk vele, majd mikor „visszakaptuk” teljesen megvaltozott. Onnantol kezdve nem erdekes a kozos lanyunk, ha jatekon megy a vita vagy barmi mason mindig a fiúcska elvez előnyt. Ha a kislany fejlődik az csak nekem elmeny, mert a ritkan latott gyerek mar el tud szamolni 30ig.. ez van.
Kérdező, ha az "anyósod" neked mondja, hogy a szerető lehet a gyerek apja, akkor miért hümmögsz? Miért nem kérdezel rá, hogy mit akar ez ügyben tenni, hiszen csak jobb lenne biztosat tudni!
Egyébként, ha kiderülne, hogy nem a párodé a gyerek, a rajongó szeretet a párod meg a anyja részéről egyből alábbhagyna. Nem hiszem, hogy tovább fizetné a tartásdíjat, ha tényleg nem az övé!
Sajnálom a kisfiút, de anyuka keressen más apát neki, ha nem a párod az apja. Ettől még nem lesz jobb a kapcsolat a kislányod és az apja/nagyanyja között egyenlőre, de ez még alakulhat.
Már bocs, de a párod meg a szülei is jó nagy balekok. Egy ilyen alakoskodó nő, akinek viszonya is volt bemondja hogy a gyerek a párodé, ők meg bizonyíték nélkül tárt karokkal fogadják? Pláne hogy előbb pont az ellenkezőjét állította.
Fura. Én már eleve azt nem érteném a helyedben hogy a pasit miért nem érdekli az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!