Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Apasági vizsgálat, hogyan?

Apasági vizsgálat, hogyan?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a párom gyerekénél erős a gyanú, hogy nem tőle van. A kisfiú 5 éves. Szeretnék utána járni a dolognak, puszta kíváncsiságból az eredményt nem szándékozom közölni senkivel. Kivitelezhető e, és ha igen akkor hogyan? Köszönöm a válaszokat.

2018. márc. 3. 08:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Értem, miért vagy kíváncsi rá, de én sem hiszem, hogy meg tudnád állni, hogy magadban tartsd az esetleges negatív eredményt. Ami egyébként jó eséllyel még jobban eltávolítana a párodtól, még az sem biztos, hogy elhinné neked az igazat. Aki így, minden gyanakvás nélkül, sőt örömmel elfogadja, hogy mégiscsak övé a gyerek, annak ellenére, hogy ez folyamatos konfliktusforrást jelent, az nagyon szeretheti azt a kisfiút.

Nemcsak nyálmintából, pontosabban szájnyálkahártya-törletből csinálnak DNS-vizsgálatot, hajhagymás hajszálakból, fogkeféből, fültisztító pálcikából, rágógumiból, zsebkendőre száradt váladékfoltból stb. is. Ezeknél nem biztos, hogy sikerül megfelelő mennyiségű DNS-t kivonni, és valóban erősen aggályos, ha az érintettek beleegyezése nélkül történik a jeligés vizsgálat.

2018. márc. 3. 11:32
 22/32 A kérdező kommentje:

#19es

Plane, hogy azt a kerdest nem en irtam ki.

Koszonok minden valaszt, legtobbjuk hasznos volt. Egyebkent ezt ugy kell elkepzelni, hogy természetesen a lanyom is kap ruhat,játékot. Viszont a kisfiu sokkal ertekesebb ajandekokat kap rendszeresen, mind anyagi mind eszmei ertekben. Ezzel vegulis nem is lenne problema,mindenkinek szive joga eldonteni mire, kire kolti a penzet. De ha pl. betegen atjon es rakohog a lanyomra, tobbszori keresem ellenere beleiszik az uvegebe es szova teszem parom es az anyja szemebe is en vagyok az onzo, gonosz. A nagyanyjatol kapott ajandekok vagy szettortek vagy a kisfiu edesanyja eladta oket. Mikor kerdeztem a gyereket hova lett a karkotoje, a szemembe hazudott, kesobb derult ki, hogy zalog hazba pihen. Kisebb koraba elvoltunk, aztan fel evig nem talalkozhattunk vele, majd mikor „visszakaptuk” teljesen megvaltozott. Onnantol kezdve nem erdekes a kozos lanyunk, ha jatekon megy a vita vagy barmi mason mindig a fiúcska elvez előnyt. Ha a kislany fejlődik az csak nekem elmeny, mert a ritkan latott gyerek mar el tud szamolni 30ig.. ez van.

2018. márc. 3. 12:53
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az is furcsa, hogy a férjed 2 évnyi tiltás után simán elhitte, hogy övé a gyerek.
2018. márc. 3. 12:57
 24/32 A kérdező kommentje:
Nem csak, hogy elhitte, a tart karokkal fogadta kifejezes a leginkabb megfelelo. „Anyosom” plane, imadja, egekig magasztalja, ezzel parhuzamosan meg kepeket mutogat nekem a kisfiu anyjanak egykori elettarsarol es kozbe magyaraz, hogy amugy a fiu kikopott XY (a szerető), lehetetlen, hogy nem o csinalta en meg hummogok, vonogatom a vallam...tartozkodom a vélemény nyilvánítástól..erti ezt valaki?!
2018. márc. 3. 13:02
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
hát hallod, lehet hogy a te gyerekeddel az a baj, hogy te vagy az anyja...
2018. márc. 3. 14:03
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha az "anyósod" neked mondja, hogy a szerető lehet a gyerek apja, akkor miért hümmögsz? Miért nem kérdezel rá, hogy mit akar ez ügyben tenni, hiszen csak jobb lenne biztosat tudni!

Egyébként, ha kiderülne, hogy nem a párodé a gyerek, a rajongó szeretet a párod meg a anyja részéről egyből alábbhagyna. Nem hiszem, hogy tovább fizetné a tartásdíjat, ha tényleg nem az övé!

Sajnálom a kisfiút, de anyuka keressen más apát neki, ha nem a párod az apja. Ettől még nem lesz jobb a kapcsolat a kislányod és az apja/nagyanyja között egyenlőre, de ez még alakulhat.

2018. márc. 3. 14:22
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de a párod meg a szülei is jó nagy balekok. Egy ilyen alakoskodó nő, akinek viszonya is volt bemondja hogy a gyerek a párodé, ők meg bizonyíték nélkül tárt karokkal fogadják? Pláne hogy előbb pont az ellenkezőjét állította.

Fura. Én már eleve azt nem érteném a helyedben hogy a pasit miért nem érdekli az igazság.

2018. márc. 3. 14:53
 28/32 A kérdező kommentje:
Volt apasagi teszt, de a papirt nem lattuk a mai napig, a holgy rank csorgott, hogy meg van az eredmeny, a parom az apa. Volt nagy orom es boldogsag a bizonyitek hianya nem aggasztott senkit rajtam kivul. Lehet tul sok filmet nezek, de azt gondoltam ez a valóságban úgy mukodik hogy az orvos vagy valami „hivatalos szerv”jelenleteben tortenik a bejelentes, nem csak az anya kap rola papirt, es ertesit minket. Igazabol engem ez nem is nagyon erdekelt, pont hogy a parom anyja ultette a bogarat a fulembe a fotokkal meg a holgy multjanak felemlegetesevel.
2018. márc. 3. 23:48
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet h anyós vitát akar köztetek generálni,h te húzd a rövidebbet,és ez inkább mübalhhé lesz,h te ráugorj. Szerintem itt anyós kever. Ellened..
2018. márc. 3. 23:53
 30/32 A kérdező kommentje:
Ez is egy lehetőség, de akkor nagyon kitartó, mert ugye tobb eves dolog ez..A fiu anyjat mindig elhordja minden mocskos utszelinek, persze a szemebe egy rossz szot se, mert akkor par hetig megint nem johet a gyerek...gondolom ha vele beszel akkor meg en vagyok a semmitero stb..
2018. márc. 3. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!