Hogyan találhatnám meg a Kanadában élő nagynénémet?
Annyit tudok róla, hogy először 1987-ben lépett be Kanadába, nyilván az ő nevét, meg a szülei nevét (második házasságból született, apám féltestvére).
Tudomásom szerint Calgaryban él, de nem tudom, hogy még mindig ott lakik-e.
Apu még '89 novemberében meghalt, én '90-es születésű vagyok.
Calgary biztos adat, a férje odavalósi, de lengyel származású. Neki sajnos csak a keresztnevét ismerem. Azt is tudom, hogy már elvált nagynénémtől, de annak dátumát nem ismerem.
Köszi a vöröskeresztes tippet, megnézem azt is!
Gondoltam még arra, hogy a nagykövetséget vagy a bevándorlásiakat megkeresem; hátha....
Még írhattok ötleteket, szívesen veszem!
Ja, face-t próbáltam, de nincs találat a lánykori nevére.
A férje vezetéknevét meg nem tudom sajnos.
Szerintem, megpróbálhatod Mo-on is, első lépésben. Aztán lehet, hogy rég hazament, és továbbítanak neki egy levelet tőled.
Ha nem Mo-on van, akkor jöhet külföld.
Honnan tudod, hogy lengyel a férje? Mert a házasságkötésnek is utána lehet keresni, ha tudod, hogy hol volt.
A Vöröskereszt szerintem csak vészhelyzetben segít. Háború, halálos betegség, ilyesmi.
Nem hiszem, hogy egyszerű ember hozzáférhet olyasmihez, hogy van-e útlevele, és ha igen, milyen címmel kapta.
Vagy hogy ha fizetett adót Kanadában, akkor milyen címe volt.
De ezeket magánnyomozók talán meg tudják szerezni.
Esetleg föl lehet adni hirdetéseket a kanadai magyar újságokban. De egy nem elég, legalább egy évig érdemes futtatni, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!