Hogy találhatnám meg a a vérszerinti apámat?
Nem tudok róla szinte semmit anya nem akar róla beszélni szinte senkinek. Annyit tudok hogy elvileg 18 éves koromig nem láthat de lassan be töltöm a 18 és már nagyon kíváncsi vagyok rá néhány ok miatt...
17/F
Ha ilyen helyzetben lennék, hogy 18 évem alatt nem akart megismerni. Meg sem keresett. Akkor onnantól nem is akarnám megismerni.
Sőt, még lehet ha a közelébe kerülnél, még lehet meg is próbálna kihasználni.
Én is így vagyok mint te csak anya mesélt rola
En nem akarom megismerni
Csak félholtra verni a ribievel egyutt
Ha 18 éves korodig nem láthat, akkor az azt jelenti, hogy a bíróság a szülői felügyeleti jogát megszuntette. Ilyen csak kivételes esetben történik, leginkább akkor, amikor a szülő bantalmazta a gyereket, vagy gyermekkel kapcsolatos bűncselekményt követett el.
Magyarországon anonim spermadonacio esetében semmilyen szemelyes adatot nem adnak ki senkinek, így ez a lehetőség nem játszik, utolsó.
Kérdező, a születési anyakönyvi kivonatodban szerepel a neve, ha nem Szabó István talán sikerül megtalalni. Szuletesi idő és hely ha ismert sokat segíthet
Kérdezősködj rokonoktól, ha megvan a neve akkor keress rá ahol csak tudsz.
(Hogy lehet ennyire önző egy ember??? Oké, hogy megromlott a kapcsolata apukáddal vagy téged akar védeni de a jogod megvan hozzá. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!