Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A barátnőm titkos kapcsolatban...

A barátnőm titkos kapcsolatban van az elso unokatestverevel?

Figyelt kérdés
Ez nem normalis igaz?szerelmesek lettek egymasba es a baratnom neha ott alszik a nenjenel es akkor az unokatestvere atmegy ejjel es szeretnenek komoly kapcsolatot is egymas kozott,keszulnek hogy elmondjak a csaladnak-mi lehet ebbol?mondtam neki h nem jo otlet de szerelmesek-a lany 22 a fiu 26
2018. jan. 7. 19:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
38%
szerintem a legjobb, hogy elmondjak, mert igy hamarabb szakitjak el oket egymastol a rokonok, ha mar maguktol ilyen gusztustalan dolgot muvelnek. alapbol egy megengedo nezetekkel biro ember vagyok, de ez boven belemegy a felhaborito es undorito kategoriakba.
2018. jan. 7. 20:48
 12/30 anonim ***** válasza:
67%

Ptk szerint hàzasodhatnak

Ceizel doktor szerint meg genetiksi probléma esélye se sokkal nagyobb, mint két vadidegen közt

2018. jan. 7. 21:00
 13/30 anonim ***** válasza:
49%
:O
2018. jan. 7. 21:01
 14/30 anonim ***** válasza:
70%
A Trónok harcában teljesen normális.
2018. jan. 7. 21:01
 15/30 anonim ***** válasza:
46%
Beteges, de most már ezek a beteges dolgok jöttek divatba. Sima hetero emberek vannak még a Földön, olyanok, akik nem a rokonukkal tömöckölnek?
2018. jan. 7. 21:04
 16/30 anonim ***** válasza:
52%

Na, ha már valaki viccet írt, akkor én is. Kicsit rasszista:

Cigány gyerek a klotyón dugja a húgát. Rájuk nyit az apjuk, és égtelenül rájuk förmed:

- Mit csináltok?

- Hogy-hogy mit csinálok, dugom a húgom, a Marist.

- Ja jó, már azt hittem, hogy cigiztek!

2018. jan. 7. 21:08
 17/30 anonim ***** válasza:
68%

Persze, hogy nem normális. Józan eszű ember nem kavar az unokatestvérével, legalábbis civilizált kultúrákban nem. Még ha a világ legjobb pasija/nője lenne az unokatestvérem, akivel mindenben egyetértünk, akkor sem jutna eszembe romantikus kapcsolatba kerülni vele.

Hogy nálatok mi lesz ebből, azt nem jósolhatjuk meg előre, de pl. a mi családunkban óriási balhé lenne és valószínűleg ki lenne tagadva mind a két fél, ha nem hagynának fel ezzel a dologgal.

Ha le is tennének róla, akkor is elvinnénk őket párszor a pszichológushoz.

2018. jan. 7. 21:13
 18/30 anonim ***** válasza:
56%

Kettejükön és a családon kívül senkinek semmi köze.

Az sem biztos, hogy az ESETLEGES utód genetikailag sérült lesz.

Miért tetted ki a kérdést? Bizonyítíni akarod magadnak az "én szóltam!" elméletet?

Miért foglalkozol ezzel a kapcsolattal?

Előled szerette el a srácot, vagy neked kell tartanod a gyertyát?

2018. jan. 7. 21:43
 19/30 anonim ***** válasza:
44%

Cigánylány mondja a bátyjának:

-ahh , te úgy dugsz mint apu

-tudom, mondta anyu

2018. jan. 7. 21:50
 20/30 anonim ***** válasza:
20%
17-es, civilizált kultúrákban nem? Mit gondolsz, az uralkodóházak tagjai kiket vettek el, hmm? Civilizálatlanok lettek volna? Megint valaki, akinek hamarabb járt a keze, mint az agya.
2018. jan. 7. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!