A nagynéném miért rivalizál velem, amikor neki mindene megvan a fiatalságán kívül?
Csinos és gazdag nő, aki boldog házasságban él harminc éve, és van két felnőtt gyereke. Volt egy-két mélypont az életében, ezért meg pláne nem értem, hogy miért viselkedik kicsinyesen.
15 éves korom óta folyton összehasonlítja a külsejét az enyémmel. Néha gyerekként kezel és babusgat, néha meg egy zöldszemű szörnyeteg, akinek fáj, hogy kisebb ruhaméretet hordok, mint ő.
Lenne pénze és ideje arra, hogy edzeni járjon és egészségesen étkezzen, de egyrészt túl egoista ahhoz, hogy változtasson a szokásain és belássa, hogy hülyén étkezik/mozog, másrészt meg lusta is hozzá. Ezért mindig valami buta villámdiétát csinál vagy pl. most is koplalt két héten át, hogy karácsonykor zabálhasson.
Nekem is beszólogat folyton, hogy füveket rágcsálok (csak mert szárnyason, rizsen, zöldségeken, és gyümölcsön élek). Ha vizsgaidőszakban kicsit magamra szedek, akkor rögtön beszólogat, hogy azért rajtam is van felesleg, ha fogyok egy picit, akkor gebe vagyok, ha csinosan öltözök fel, akkor kihívó vagyok, ha lazán, akkor slampos.
Amúgy jól kijövünk, csak a külsőmet mindig kritizálja.
Azt megérteném, hogy ha a férje szeretőjéről/trófeafeleségéről beszélne így vagy egy korabeli, nála sokkal szebb nőről, de miért a harminc évvel fiatalabb unokahúgával kell szórakoznia?
Ugyan már, vidd be neki az igazi gyomrost.
Mondd neki ezt a család előtt:
"Mesélj nekem a régi időkről, amikor még fiatal és szép voltál."
Hogy nem kérdezted még tőle, hogy "téged ki a f***om kérdezett, foglalkozz már a saját életeddel"
Miért nem állsz ki magadért? Miért nem küldöd el a bánatos francba?
Na újabb példa a birkára, akivel mindent meg lehet tenni, mert csak jámboran béget tovább.
Aki ilyen hülye, az megérdemli, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!