Rámmozdult a rokonom! Mit tegyek?
Szóval a mamám testvérének a férje folyton néz. Az elején észre se vettem de mostanában folyton.
Tegnap összegyült a család és egész végig engem nézett.Mikor kimentem a wcre utánam jött és nem akart kiengedni majd mikor nagy nehezen kiengedett megfogta a fenekem.
Mit tegyek hogy békén hagyjon?
14/L
Mindenképp szólni kell valakinek. Rám párom anyjának a férje szokott rámkattanni. Nagyon irritáló, először én is úgy voltam vele, hogy fel sem tűnt, vagy biztos csak azért mert új vagyok a családban, aztán már párom is megjegyezte, hogy nagyon rám fókuszál, főleg, ha ivott előtte. Ez kimerült abban, hogy állandóan engem faggat, dicsérget, hogy milyen jól nézek ki, aztán ha átmentem máshova jött utánam. Egy családi összejövetelen, mikor ki akartam menni a mosdóba felpattant, hogy majd ő elkísér. Párom állította le, hogy majd inkább ő, de továbbra is jönni akart, szóval párom kijött velem, hogy nehogy be tudjon utánam menni aztán elköszöntünk és hazamentünk. Mai napig rám van amúgy kattanva, ha ott vagyunk, nagyon ritkán megyünk, de akkor is idegesítő. Van, hogy próbál "felnőtt" dolgokról csevegni, de nem vagyok rá vevő ezért leáll vele. Egyszer hívtak strandra, de párom nem tudott volna jönni, így nem mentem én sem. Semmi kedvem egy ilyen alak előtt bikiniben flangálni. Így is külön figyelek, hogy ne menjek hozzájuk olyan ruhában, ami kihívó lehet. (Általában zenekaros férfi pólóba megyek, bő pulcsi meg hosszú nadrág. Nyáron max térdnadrág.)
Nem kell szégyellned magad miatta, mindenképp szólj valakinek, és sose hagyjanak egyedül, ha ő is ott van.
Elképzelhető, hogy nem kamu. Tegnap este már ágyban lehetett a kérdező, ma meg iskolában van.
Sajnálnám, ha hiába osztogatnék hasznos tanácsokat (7.# vagyok).
Hja! Napok óta ágyban van.
Kérdés, hogy kivel?!
Nem kamu,de ha ti annak hiszitek nem érdekel.
Szóltam a szüleimnek akik nem fogadták túl jól. Apám átment és elmondta neki hogy soha többé nem akarja látni és ha ő jön valamien családi eseményre akkor mi nem megyünk.
Jó lesz így.
Jó, hogy szóltál.
Örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!