Ti az ilyen rokonokkal mit kezdtek?
Jött az életedbe egy nagy törés - családi balhé, munkanélküli lettél -, és a rokonok hirtelen eltűntek, elpárologtak. Ám miután sikeres lettél, vagy már egy jó ideje van egy munkád (min.3-6 hónapja), hirtelen felbukkannak és "Ó, hát Szia, veled mi a helyzet?"
Csak szeretnék felkészülni a szitura.
Kezeld úgy őket, mint az ismerőseidet. Egyik ismerősöddel kedvesebb, közlékenyebb vagy te is, mint mindenki, másikkal meg szűkszavúbb, van akivel csak köszönőviszony van.
Ennyit tudnék javasolni.
Hát szerintem ne csinálj ebből ügyet. Ha ilyenek, ilyenek, legalább tudod, hogy milyen az értékrendjük, biztos nem te vagy az egyetlen rokonuk/ismerősük akivel ezalapján tartják a kapcsolatot.
Ha ez bosszant téged, mondd meg nekik. Én ugyanúgy állnék hozzájuk mint bárki máshoz, vagy lehet kicsit ridegebben. De fontosabb, közelebbi rokonoknak megmondanám a véleményem.
Én nem látok ebben semmi rosszat.
Persze, hogy eltűntek, ki akarná hallgatni egy nyomorgó hülye vinnyogását.
Magasról teszek rájuk.
Megmondtam nekik, hogy mivel nem segítettek, mikor szükségem volt rá, így ezt a tendenciát megtarthatják és most sem kell keresniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!