Ti milyen gyakran ültök össze a rokonokkal?
Nagybátyámék Pesten laknak, a lánya és családja egy Pest alatti városba, tőlünk mind2en kb 100km-re laknak. Olyan két havonta jönnek le hozzánk ők 5en (unokanővérem, a férje, a lányuk és nagybátyámék), de ha a fiuk hazajön Svájcból a nejével (úgy kb. Évente 2-3alkalommal) akkor ők is lejönnek, hozzák nagybátyámékat, de unokanővéremék akkor ritkán jönnek. Hozzánk a család inkább tavasszal-nyáron jönnek le mi meg inkább ősszel, mindig valakit megünneplünk vagy csak úgy. Unokabátyám kislányával jó ha egy évben tudunk találkozni, most ő (unokabátyám exnőjével és férjével) Németo-ban él.
Másik nagybátyám (apám részéről)Angliában él az élettársával és a 3ées lányukkal, eddig ők egyszer voltak nálunk, még unokahúgom születése előtt. Az unokahúgomat eddig Skypeon láttam csak. Mamám Debrecenből le fog költözni hozzánk a Dunántúlra, azt mondták, ha ideköltözik akkor egyszer eljönnek. A másik lányával (unokanővéremmel) régen azért évente párszor találkoztunk, de mivel ő is Debrecenbe lakik már csak facebookon köszöntjük fel egymást.
Több rokonnal úgy nagyon nem ülünk össze, sok rokonom él a városunkban ha az utcán találkozunk beszélgetünk, talán egyszer azért összeülünk egyszer, de sokszor nem.
Nekem is van egy testvérem, lassan már mi is kirepülünk és azon filóztam, ha mindkettőnknek lesz családja akkor mi is így össze tudnánk-e ülni? Vagy mennyire tudjuk majd tartani a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!