Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Muszáj erőltetni a sógornői...

Muszáj erőltetni a sógornői viszonyt?

Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Bővebben?
2017. okt. 29. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2017. okt. 29. 13:01
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Véletlen se, én évek óta nem beszélek a sajátommal, tipikus plázacica eltartott csaj, egy közös témát nem tudnék találni vele... több mint 10 éve beszólt hogy : ezt itt úgy hívják hogy rúzs, tudod? mindezt úgy mintha retardált lennék, olyan hangnemben... (nem nagyon sminkelem magam, nem is hiányzik, férjem így szeretett meg anno, rajta meg 13 éves kortól kiló vakolat van), erre visszaszólhattam volna, hogy én épp így mutathatnék be neked mondjuk egy könyvet... hagytam a fenébe, van akivel nem érdemes, simán azóta nem keresem vele a beszélgetést, ő sem, elvagyunk így.
2017. okt. 29. 13:13
 4/10 A kérdező kommentje:

Én és a sógornőm is főiskolai végzettséggel rendelkezünk,azonban az ő férje dr és úgy viselkedik,mintha ő egy grófnő lenne,egyszerűen nem tekint egyenrangúnak.

A férjem-az ő bátyjának feleség a nő- nagyon szeretné,ha jobb lenne a viszony

2017. okt. 29. 13:21
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Pont ilyet kell hagyni ott, ahol van... én is pont ezért hagytam, mondom, lenézett mert nem vagyok olyan madám, mint ő, szerinte égő, hogy mi úgy élünk csendesen, mint az átlag. Nem kell erőltetni. (előző voltam)
2017. okt. 29. 13:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Szóval úgy tesz,mintha nagysága lenne,pedig hogy vették el?

3 hónapos koráig titkolta a terhességét,utána mondta meg a későbbi férjének,aki el sem akarta venni, nagy nagy cirkuszok és botrányok és zsarolások után tette meg ezt.

2017. okt. 29. 13:24
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
hát akkor vágd a fejéhez, mekkora luvnya és akkor letöröd a szarvát.
2017. okt. 29. 14:01
 8/10 A kérdező kommentje:

Épp most hallottam gy pszichológust, hogy mindenképp meg kell próbálni ia sógornőknek jó viszonyt kialakítani.

Erre szöget ütött a fejembe..mindenképp?Minden áron?

2017. okt. 29. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Biztos félreértetted.

Természetesen alapvetően törekedni kell a jó viszonyra a párunk családjával (anyós, após, sógor, sógornő). De semmiképp sem mindenáron!

Egyébként ne feledd, hogy ő a férjednek sem vér szerinti rokona! Igazából erre a "menytárs", fordított esetben a "vőtárs" szó való, nem a sógornő/sógor.

Szerintem mondd meg őszintén a férjednek, hogy te nem kedveled azt a nőt, ne erőltesse. Ha a férjed bátyját kedveled, akkor hangsúlyozd, hogy vele nincs bajod.

Egyébként, ha ilyen körülmények között jött létre a házasság, akkor esélyes, hogy nem sokáig lesz rokonságotokban az illető hölgy. :DDDD

2017. okt. 29. 20:18
 10/10 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom, sógor csalja-e most sógornőt,azt tudom, hogy korábban elég sűrű életet élt és voltak párhuzamos női is.

Szendébb pasik is csalják a feleségüket.

2017. okt. 29. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!