Muszáj erőltetni a sógornői viszonyt?
Én és a sógornőm is főiskolai végzettséggel rendelkezünk,azonban az ő férje dr és úgy viselkedik,mintha ő egy grófnő lenne,egyszerűen nem tekint egyenrangúnak.
A férjem-az ő bátyjának feleség a nő- nagyon szeretné,ha jobb lenne a viszony
Szóval úgy tesz,mintha nagysága lenne,pedig hogy vették el?
3 hónapos koráig titkolta a terhességét,utána mondta meg a későbbi férjének,aki el sem akarta venni, nagy nagy cirkuszok és botrányok és zsarolások után tette meg ezt.
Épp most hallottam gy pszichológust, hogy mindenképp meg kell próbálni ia sógornőknek jó viszonyt kialakítani.
Erre szöget ütött a fejembe..mindenképp?Minden áron?
Biztos félreértetted.
Természetesen alapvetően törekedni kell a jó viszonyra a párunk családjával (anyós, após, sógor, sógornő). De semmiképp sem mindenáron!
Egyébként ne feledd, hogy ő a férjednek sem vér szerinti rokona! Igazából erre a "menytárs", fordított esetben a "vőtárs" szó való, nem a sógornő/sógor.
Szerintem mondd meg őszintén a férjednek, hogy te nem kedveled azt a nőt, ne erőltesse. Ha a férjed bátyját kedveled, akkor hangsúlyozd, hogy vele nincs bajod.
Egyébként, ha ilyen körülmények között jött létre a házasság, akkor esélyes, hogy nem sokáig lesz rokonságotokban az illető hölgy. :DDDD
Azt nem tudom, sógor csalja-e most sógornőt,azt tudom, hogy korábban elég sűrű életet élt és voltak párhuzamos női is.
Szendébb pasik is csalják a feleségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!