Közös karácsonyozás, karácsonyi ajándék?
Figyelt kérdés
A férjem testvérével megromlott a kapcsolatunk, mert megtudta, hogy tudok a barátnőm férjével folytatott viszonyáról és egy egész rakás hazugságról. Egy szót sem szóltam neki, akkor sem, mikor kiderült, hogy a 12 éves lányát is hazugságba keveri, a gyerek is a szemünkbe (nekem, férjemnek, nagyszülőknek) hazudik, feltűnően kerülnek minket, minden közös ünnepről hiányoztak, a férjemet sem jöttek köszönteni születésnapján. Karácsonykor a férjem szüleinél biztosan fogunk találkozni. Szívem szerint a szeretet ünnepén nem tennék a fa alá nekik semmit. A férjem egyik éven sem vett részt az ajándékok kiötlésében, beszerzésévben, ha rajta múlik nem kapna senki semmit. Ha idén kettejüknek nem veszek semmit, csak a többieknek, nem főbenjáró bűn, ugye?2017. okt. 24. 11:39
11/11 anonim válasza:
7-es nem járja a végét a kapcsolatunk, azzal a világon semmi baj nincs. A családjával a kapcsolatom viszont nagyjából semmilyen, bár már legalább kifúrni nem akarnak, mert beletörődtek, hogy csak összeköltöztünk, aztán csak összeházasodtunk, aztán csak csináltunk gyereket is, szóval tőlem megszabadulni már nem nagyon elhet, ezért főként nevetségesnek tartom, hogy én foglalkozzak évente egy rakás plusz névnappal, születésnappal, karácsonyi ajándékkal, nőnapi ajándékkal anyámkínjával, azért, mert én vagyok a nő. Meg engem idegesítsen, hogy nehogy megsértődjenek, nehogy elhanyagolva érezzék magukat nehogy blablabla. Ő meg nagy nyugodtan el legyen, mert majd az asszony megoldja az ő családját is? Frászkarikát. Hülye vagyok én? Van nekem saját családom, nem fogom a nyakamba venni még az övét is. Azért ennyire legyen már ő képes velük szemben. Nem utálom őket, nekem semlegesek. Egyszerűen annyira különbözünk egymástól, hogy ha a férjem nem lenne eszemben sem lenne ismerkedni, szóba állni velük. Szerintem tehát semmi érdekes sincs abban, hogy megszabadultam a "megfelelési kényszertől" és így aztán már semmi motivációm nincs arra, hogy csináljam magamnak a plusz feladatokat, miközben a férjem meg élvezi, hogy neki ezzel se kell foglalkozni, mikor az EZ az konkrétan az Ő családja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!