Mivel ajándékozzam meg nászuramat?
Figyelt kérdés
Nászuram meghívott bennünket egy étterembe, hogy ünnepeljük együtt 70. születésnapját. Nem mindennapos, de jó kapcsolatban vagyunk. Valami egyedivel és emlékezetessel szeretnénk meglepni, de se a páromnak, se nekem nincs egyelőre ötletem. Segítenétek?2017. szept. 24. 19:56
1/6 anonim válasza:
Egy üveg jó bor, az üvegbe gravíroztassátok bele a nevét, és azt, hogy 70.
2/6 anonim válasza:
Fizessetek egy sztriptízest, aki kiugrik egy tortából. Ez emlékezetes lenne.
3/6 anonim válasza:
Inkabb te ugorj ki a tortabol, ugy meg jobban emlekezetes lenne
4/6 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a nászasszonyodat, ő biztos ad majd tippeket, hogy minek örülne a férje.
5/6 anonim válasza:
Talán egy könyvvel, amelyben ez a biztos ígéret van számára is, Jób 33:25."Legyen üdébb a teste, mint ifjúkorában, térjen vissza fiatalos erejének napjaihoz.."
Ez a könyv a Biblia, Isten Szava aki nem hazudik!
Tehát örökké élhet itt a földön Isten igazságos uralma alatt, tökéletes egészségben, fiatalon, ha értékeli a Teremtő szándékát.
6/6 anonim válasza:
Lehet rendelni olyan ujságot, amely az ő 70 évvel ezelőtti születésnapjának eseményeiről szól és annak az elejére kinyomtatják, hogy megszületett....XY az ünnepelt. Azt hiszem hogy a Népszava kiadója csinál ilyeneket, szerintem ez egyedi és érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!