Jogosan haragszik a nagynéném, vagy csak hiszti?
Betegen itthon vagyok (lázas vagyok, tíz percenként rohanok hányni), a nagynénémék egy utcányira laknak és megkérdezte telefonon, hogy hozzon-e át pörköltet. Szépen megköszöntem, de elmondtam neki, hogy nem vagyok jól, nem hiszem, hogy most jót tenne a gyomromnak. Aztán megkérdezte, hogy átjöjjön-e, ezt is kedvesen elutasítottam, hogy rosszul érzem magam, nem vágyom most társaságra, pihenni szeretnék. Erre tíz perc múlva besétált a szobámba (van saját kulcsa, ha elutazunk, ő eteti a kutyát, stb.) egy tányér pörkölttel és tésztával. Megköszöntem, erre megkérdezte, hogy most miért húzom a számat. Mondtam neki, hogy megkértem, hogy ne jöjjön, erre felkapta a kaját, és kijelentette, hogy biztos lehetek benne, hogy soha többet nem jön.
Értem, hogy rosszul esett neki, de ha megkértem szépen, hogy ne jöjjön, akkor azt tartsa már tiszteletben.
17/l
Köszönöm!:)
Igazabol nem az a bajom, hogy atjott es kedveskedni probalt, hanem, hogy szandekosan semmibe veszi, amit kerek, es ez mar nem az elso ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!