Kihívtak rokonok az USA-ba de nem fogadtam el a meghívást, nehogy azt higyjék hogy csak emiatt barátkoztam velük! Nem szeretem az élősködést amúgy sem. Tévedtem?
Nagypapám testvére él évtizedek óta kinnt. Az ő fia és annak felesége (35 évesek) voltak nálunk látogatóban. Bátyám és unokatestvéreim már hetekkel előtte azt tervezgették hogy kihivatják magukat velük. Amikor ideértek akkor is rájuk tapadtak, hurcolták őket mindenhova, puncsoltak nekik, célozgattak a dologra. Én szégyellősebb tipus vagyok, nem az a nagydumás, de több este is négyesben beszélgettünk velük a barátnőmmel. Mondták hogy majd egyszer menjünk ki az USA-ba (de nem meghívásra, csak menjük el) aztán mondtuk hogy nekünk nincs erre fedezetünk, drága a szállás, minden. De nem sajnáltattuk magunkat!
Amikor mentek haza, kiutaztunk velük a reptérre. Ott mondták hogy nagyon megkedveltek engem és a barátnőmet, meghívnak minket 3 hónapra magukhoz, a repjegyet is fizetik (menő IT szakember a srác, a felesége luxusban háztartásbeli).
Aztán utólag mondtam nekik Skypeon hogy nem tudjuk elfogadni a meghívást sajnos.
Olyan érzésem volt/van mintha ki akarnánk használni őket! Mintha mi is azért barátkoztunk volna mint a tesómék ..... és hogy biztos ezt hiszik ők is. Nem szeretek kihasználni senkit, őszintén megkedveltük őket.
Barátnőm szerint tiszta hülye vagyok, de én nem szeretek élősködő lenni vagy ilyesmi. A látszatát sem! Már az is sok volt nekem hogy menő éttermeket akartak itthon kipróbálni és ők fizették mindig a teljes számlát.
helyes a felfogásod és ők pont azért hívtak mert nem nyomultatok
nyugodtan menj ki mert a barátnőd meg be fog sokallni ettől
Arulja mar el valaki hogy mitol olyan nagy szam Amerika? Miert kell elajulni attol hogy kimesz kulfoldre? Ott is 2 fule van az embereknek es ugyanolyat kulaznak mint az itteni emberek.
En is nemet mondtam volna.
Akkor is ezt írtuk volna, ha Ausztráliába, vagy Afrikába hívták volna. Világot látni, utazni ingyen nagy lehetőség, amit kár elszalasztani. Speciel Amerikát megnézni sem ördögtől való dolog.
Ahogy Ausztraliara meg Afrikara is kb nemet mondtam volna.
Fenykepeken meg videokban mar lattad a vilag nagy reszet, ha odamesz ugyanazt fogod latni, szoval hol van itt az a nagy elmeny ha joforman tudod hogy mi var ott?
Kicsit fals az elméleted!
Főzőműsort is hiába nézegetsz, attól még nem laksz jól.:)
De ha neked annyi elég az élet élvezetéhez, hogy videót nézel valamiről, akkor elég, mindenki másképp boldog, nem akarlak semmiről sem meggyőzni.
Nem ismertem meg a vilagot.
Csak azt nem tudom sehogy sem megerteni, hogy ha a vilag tobbi reszen is ugyanugy elmek az emberek mind mi, alszanak, megisszak a reggeli kavejukat, meloznak, kutyat setaltatnak, bicigliznek, kocsikaznak, stbstbstb, akkor miert akkora elmeny ott lenni.
Es foleg ha ekkora elmeny az utazgatas, akkor az ottani emberek miert nem gyurodnak ugyanakkora mertekben hogy meglatogassanak minket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!