Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szellemmel barátkoztam álmomba...

Szellemmel barátkoztam álmomban. Mit jelent?! (jó volt)

Figyelt kérdés

Szóval...

(Otthon játszódott)

Letettem 1 papírt és 1 tollat. Leírtam a kérdésemet (egyszerre csak 1-et.) ez után lekapcsoltam a villanyt, utána föl kapcsoltam és megírta a választ. Folytattam, míg meg nem ismertem, hogy ő egy (valami J-betűvel kezdődött a neve..de nem volt magyar név,mégis magyarul írtunk) egy 17 éves lány. Kérdeztem hogy megöltek? erre a válasz: Nem nem nem nem! (sajnos nem kérdeztem meg akkor mibe halt meg.)

A végén annyira összebarátkoztunk, hogy hallottam a hangját, de nem láttam.

Annyira menőn éreztem magam, hogy van egy szellem barátnőm( lány vagyok), nagyon boldog voltam:)

Aztán másnap reggel suliba kellett mennem, ügye reggel volt, és a szellem lány mindig a szekrényben volt... Vagyis ott beszélgettünk. El is késtem, mivel annyira élveztem a beszélgetést... Kapkodtam valami pulcsiért hogy öltözzek a suliba, de aztán hagytam a fenébe, mert nem volt egy rendes göncöm se... Aztán utána meg láttam a szellemet, már tudtam látni és hallani is, és kiderült hogy a szellem "KK" Harris volt :"DD (ha nem ismered akkor keress rá. Egyébként koeográfiákat tanít, hip hop-ot.) Ő táncolt a levegőben aztán megjelent egy kopasz tréningruhás izmos pali,olyan 30-40 éves hogy miért nem megyek iskolába?! és közben feszített.

Nagyon nem is érdekelt, hogy kérdőre vonja a lógásomat, mert nagyon jól éreztem magam!:D emlékszem mindig mosolyogtam.

De aztán fel keltem.

Lehet hogy a J szellem és KK Harris nem is egy és ugyan az volt? de én arra emlékszek. KK Harris azonban még ÉL. Egyébként is meg amcsi. :"D Azt az izomcsávót se tudom mire vélni...

Kérdés...: Mit jelent az,hogy álmomban össze barátkoztam egy szellemmel?

Lehet az eleje nem teljesen hülyeség..remélem:D

2016. aug. 7. 14:10
 1/2 A kérdező kommentje:
(Csak a szellem volt a szekrényben, én a szekrény előtt ültem, egyébként a szekrény csukva volt.)
2016. aug. 7. 14:12
 2/2 anonim válasza:
Én értek a szellemekhez, ha kíváncsi vagy a válaszomra Írj privibe
2016. aug. 8. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!