Nagy hiba rokonba beleszeretni?
Sok év után, ismét találkoztunk akkor még gyerekek voltunk, viszont az újbóli fogadtatás az meglepett hogy az testvérek közül az egyetlen lány egy csinos 20 évessé nőtte ki magát, engem lenyűgözött, néha már olyan sokszor néztem rá hogy lehet azt hitte tetszik nekem.
Egy mezei puszival való köszönés is olyan jó volt tőle, a közelségén éreztem az igazi barátnőnek való szerepet.
Sajnos elég hülye egy helyzet ez mert előadni nem tudnám sehogy így csak álmodozok, mint a legtöbb családban úgy nálunk se volt soha példa arra hogy két ember együtt legyen családon belül, ráadásul elég közeli rokon lehet mert Anya unokaöccsének a lányáról van szó.
Groteszk lenne a családodnak, plusz valószínűleg a lány már elvből visszautasítana. Persze bepróbálkozhatsz nála, de akkor meg lehet, hogy elmeséli a családnak, ami nem hiszem, hogy jó színben tüntetne fel téged.
Szerintem inkább hagyd, hacsak nem úgy érzed, hogy a lány is vonzódik hozzád.
Nekem nincs kapcsolatom évek óta mert nem találom a magamhoz valót, viszont Ő pont olyan akivel így együtt is tudnék élni, és ráadásul még nem is idegen :) Nyugodtabban élnék vele mert a családunk is ismeri a másikat tehát senkitől sem kéne félni később, de ehhez az kéne hogy valahogy előadjuk a helyzetet, amitől félek mert én vagyok az idősebb 5 évvel és tuti az lenne rábeszéltem megvezettem a lányt.
Ezért nem mernék közeledni sem, mert lehet az a pillanat csak egyszeri lenne és utána nem lenne belőle több, amit én bánnék a legjobban.
Másod unokatestvéred.
Felejtsd el ezt a fellángolást.
Egészségtelen, beteges dolog rokon iránt szexuális érzelmekkel közeledni.
Amúgy a gyerekeitek szinte biztos, hogy nem lennének normálisak.
Az bizony , nagy hiba, nagy bűn, tekintve, hogy TE 25 vagy (nem fiatal suttyó, tini) illetve van benned valami furcsaság, vagy betegesség ha csúnyán akarok fogalmazni. Mert: Kiírod, idézlek ; "Nagy hiba rokonba beleszeretni ?" Aztán meg ; "olyan sokszor néztem rá hogy lehet azt hitte tetszik nekem."
Most akkor beleszerelmesedtél, tetszik neked vagy nem ? Xd
„Ő pont olyan akivel így együtt is tudnék élni, és ráadásul még nem is idegen :) Nyugodtabban élnék vele mert a családunk is ismeri a másikat tehát senkitől sem kén „
Ez meg már önmagában nagyon betegül hangzik.
"Anya unokaöccsének a lányáról van szó"
Anyukád unokaöccse a te unokatestvéred. Tehát unokatestvéred lányáról van szó.
Hogy hiba-e beleszeretni? Én ítélkezni nem akarok, csak a tényeket írom le.
1. Jogilag nem bűn. Házasságot köthettek, gyereketek lehet.
2. Gyermekvállalásnál egészségileg kicsit nagyobb a kockázat, mint idegeneknél. Ajánlatos genetikai tanácsadást fölkeresni. Ugyanakkor régen, nemesi családokban gyakori volt az unokatestvérek házassága. Nem született ott sem mindenki debilnek :D, habár nagyobb volt az arányuk, mint a köznép esetében.
3. Hogy a családotok hogyan reagálna rá, azt ti tudjátok. Lehet, hogy semmi gondot nem csinálnának belőle. Lehet, hogy annyira elleneznék, hogy örökre meg kéne szakítanotok mindkettőtök szüleivel a kapcsolatot. És ha később mégis szakítotok/elváltok, akkor ott lesztek mindketten magányosan, család nélkül, kitaszítva.
Szóval ezt mind mérlegeld, és utána tedd, amit helyesnek tartasz.
Egyébként még az sem biztos, hogy ő viszonozná az érzéseidet. Lehet, hogy csak te képzelted azt, hogy ő is ugyanezt érzi, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!