Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az unokatestvérem rámászott...

Az unokatestvérem rámászott az öcsémre. Szóljak a barátnőjének?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: egy barátnőm összejött pár hónapja az öcsémmel. Nemrég bemutatta a családnak is, bár nem volt mit, mert már ismerte mindenki, csak hivatalossá tették a kapcsolatot a család előtt is. Van egy elég indulatos unokatestvérünk, elég távoli fokon, pár éve még öcsémmel jártak (jogilag lehetséges, mert úgy kb ötöd unokatestvérünk) és mikor öcsém szakított vele, nehezen viselte, azóta is féltékeny mindenkire, akire csak ránéz. Öcsémen látom, hogy kényelmetlenül érzi magát a jelenlétében, mintha még mindig lenne köztük egy kis szikra.

Minap egy családi összejövetelen kettesben maradtak a konyhában, és mikor utánuk mentem, láttam, hogy eléggé rányomult testvéremre, a fenekét az ő csípőjéhez nyomta mosogatás közben, öcsém meg állt mögötte, csorgó nyállal és a fenekét simogatta az unokatestvérünknek.

Ekkor kissé nagy elánnal beléptem a konyhába, szétrebbentek, mintha mi se történt volna, de én nem titkoltam, hogy rajta kaptam őket, le is hordtam a lányt, hogy érezze a törődést. Csendben hazaküldtem és megmondtam neki, hogy meg ne lássam tesóm közelében. Öcsikémmel is elbeszélgettem, hogy döntse el, kivel van. Úgy tűnt, hogy nagyon szégyellte magát, amiért megfeledkezett a barátnőjéről, de nem vagyok biztos benne, hogy tartós lesz és nem lehetek folyton a sarkában, hogy felügyeljem.

Barátnőm nem egy végzet asszonya, eléggé visszahúzódó, általában ő húzza a rövidebbet a konfliktusokban, inkább megadó. Nem tudom szóljak-e neki, szegényem annyit csalódott már, és én örülnék, ha a családba kerülne öcsém által. Ti megmondanátok neki, hogy figyeljen jobban az öcsémre?

2017. aug. 18. 17:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
58%
"Az unokatestvérem rámászott az öcsémre" Azért annyira nem kellhetett mászni. Nehogy már csak a csaj legyen a hibás. Vagy odaragasztotta az öcséd kezét a fenekére hogy simogassa? Nem a te dolgod eldönteni, hanem az öcsédé melyik mellett dönt. Az meg nem releváns hogy te sógornőt csinálnál a barátnődből. Amúgy ha valaki gerinctelen ebben a sztoriban, az öcséd az.
2017. szept. 2. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!