Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit kezdjek a testvéremmel?

Mit kezdjek a testvéremmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy testvérem, aki idegileg tönkre fog tenni. Én 19 vagyok, ő 17 .

Az elmúlt években többször is megigértem magamnak, hogy soha többé nem fogok idegeskedni, de vannak olyan helyzetek, amikor egyszerüen képtelen vagyok magamat lenyugtatni, sajnos így is elég ideges típus vagyok, mondhatni szinte már agresszív, szó szerint mindenen fel tudom magam húzni, van hogy alig tudok aludni. Nem szeretem ezt az énemet és most már tényleg szeretnék megváltozni.

Ami tesómat illeti, azt vettem észre, hogy ő az egyik okozója annak, hogymár sokszor vörösre idegesítem magam. Egésznap a gép előtt ül, vanhogy tornázik, mostanában egészségesen próbál élni (tojást eszik meg ilyesmi), szóval elvan magának. De van hogy gondolod egyet, mert unatkozik, feláll a géptől, bejön a szobámba kopogás nélkül és leül az ágyamra, szétturja a holmimat, a cuccaimat szétszedi... minden kiváltó ok nélkűl, közben meg badarságokat kérdez, amire ha nem tudom a választ, valamimet direkt elkezdi piszkálni. Kiskortól az jellemző rá, hogy ami a kezébe kerül, az már ketté is törik, én pont az ellentétje vagyok - védem amim van.

Már odáig fajult a dolog, hogyha hallom, hogy nyílik a tesóm ajtaja, már előre idegeskedek (rendesen félek), hogy bejön és megint idegesíteni fog.

Mit tudok tenni?

Apropó, fontos dolog! Ajtómat nem tudom bezárni, mert nem működik rajta a zár és tesómat én nem tudom megnevelni. Csak torka szakatamból ordítok rá olyankor mikor bent van, de semmi eredménye.

Köszi, hogy elolvastad!

2017. aug. 7. 16:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mellesleg a tesóm emberszámba se vesz sokszor. Bármit csinálok (rossz-jó dolgot) az neki nem tetszik, olyanokat tudnék mesélni.
2017. aug. 8. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!