Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek szeret vagy nem?!

Szerintetek szeret vagy nem?!

Figyelt kérdés

-Beleköt a helyesírásomba

-Ok nélkül aggodalmaskodik

-Fél év után nem tudja milyen színeket,állatokat szeretek (én tudom az övét)

-Én vagyok a hisztis p*icsa mert ez zavar

-Zavarja hogy ezt kiírom

2017. júl. 5. 18:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Rossz kategória vetlen
2017. júl. 5. 19:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Véletlen*
2017. júl. 5. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudjuk, mert nem ismerjük őt. Nem tudjuk, mert nem tudjuk, hogy mi mást tettetek együtt még. Nem tudjuk, mert nem ismerjük a családi hátterét. Nem tudjuk, mert NEM TUDUNK RÓLA SEMMIT.

"Szerintetek szeret vagy nem?!"

Egyszer kinövöd ezt a hülyeségedet, hogy azt hiszed, hogy mindenre van normális és ésszerű válasz. Ha szeretsz vele lenni, akkor maradj vele, ha pedig nem szeretsz vele lenni, rosszul érzed magad vele, akkor hagyd el. 12 évesen nem kéne pasizni.

2017. júl. 5. 19:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2017. júl. 5. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Most mi van? Én vagyok a hülye vagy más sem érti mi a tök van?
2017. júl. 5. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

#3 Akkor helyesbítek.

Mondok egy jót: Imádtam egy csajt 11 éves koromban. Tényleg, amikor lefeküdtem, égett az arcom is, amikor a párnámra hajtottam. Sajnos átírattak más iskolába, amikor elköltöztünk, és bánom is. 22 vagyok és bánom, hogy nem szóltam hozzá, mert mindig csak azt vártam, hogy ő szóljon. De most egy 11 évestől mit is várunk?

Talán kezd el barátkozni vele. Ne túlnyomóan, kérdezz egy-kettőt. Ne nyomulj vagy ilyesmi. Ne légy idegesítő.

A kérdésből azt hittem, hogy te lány vagy. Ha hisztis p-csa vagy, és egy lány mondja, akkor okkal mondja. Talán elfutsz a problémák elől? Ha igen, szerintem túl érett számodra és semmi keresni valód nincs az ő szférájában. Akkor nagyon ráérsz még csajozni.

2017. júl. 5. 19:33
 7/7 anonim válasza:
100%
Gratulálok megismerted a nőket👏🏻 és ez csak rosszabb lesz
2017. júl. 6. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!