Jogos, hogy azt érzem, engem kevésbé szeret?
A nagymamámról lenne szó.Azt érzem,engem nem szeret úgy,mint a többieket.Amikor kicsike voltam,akkor is én voltam a mostoha pl. Velem nem foglalkozott/nem ert ram,mert mindig a tobbiekkel foglalkozott,szoval mindig oket valasztotta,ha lehetett.Olyan szinten,hogyha esetleg a keresztanyam(lanya) megbantott,hogy ne egyek csokit mert ugy is dietazom akkor is az volt,higy en vagyok a hulye taho hisztis kislany.
Probaltam neki megmondani,hogy ezt erzem,akkor pedig szanalombol foglalkozott velem,de csak kis idore.Az unokatesoim es a testverem mind szentek,en lettem a kakukktojas.Anyukam a mama nem birja mert szegenyebb csaladbol szarmazik,es mivel a viselkedesem/kinezetem mind anyukam ezert folyamatosan hozza hasonlit,hogy "olyan vagy mint anyad!"(egyebkent anyukam egy tunemeny,mindenki imadja) Lehet,hogy emitt utal engem?Erdemes lenne meg probalkoznom a mamamnal?Mit gondoltok?18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!