Miért szeret kevésbé?
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi.
21 éves vagyok,2 hónapja dolgozom egy cégnél.Tanultam,2 szakmám is van.
Az öcsém 20 éves,nem tanul,nem dolgozik,gyakorlatilag ingyen élő,csak 8 általánosa van.
Többször lopott már pénzt,eladta az arany ékszereimet,az összes tankönyvemet,minden lexikonomat.
Ezek ellenére ő az anyánk kedvence,mindig az van,amit az öcsém szeretne...
Szerintetek?M
Öcsém nem sokat van otthon,mert a vallásából(mormon) adódóan sokat mennek téríteni.
De amikor otthon vanaz én pénzemből van folyamatosan kiszolgálva,ebből kapja meg a kedvenceit,februárban én fizettem ki a majdnem 100 ezer forintos telefonszámláját is... És anyám meg még őt védi,mert nekiálltam öcsémnek,mit képzel magáról,anyám meg lehurrogott,hogy hagyjam már békén. Folyamatosan ő a kiskedvens.A barátom és a baráti társaságom ezt már olyan szinten megelégelte(ők is tapasztalják ezt a helyzetet) ,hogy már nem is szeretik anyámat,pedig eddig az anyjukként tekintettek rá.
Tehát nem elkeseredésemben írtam a válaszomat,hanem szeretném megérteni anyámat,hogy ez mire jó neki.
Előbb-utóbb el fog nálam szakadni a cérna,az öcsémre pedig úgysem számíthat...
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!