Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeret kevésbé?

Miért szeret kevésbé?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A véleményetekre lennék kíváncsi.

21 éves vagyok,2 hónapja dolgozom egy cégnél.Tanultam,2 szakmám is van.

Az öcsém 20 éves,nem tanul,nem dolgozik,gyakorlatilag ingyen élő,csak 8 általánosa van.

Többször lopott már pénzt,eladta az arany ékszereimet,az összes tankönyvemet,minden lexikonomat.

Ezek ellenére ő az anyánk kedvence,mindig az van,amit az öcsém szeretne...

Szerintetek?M

2011. máj. 4. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy inkább sajnálja, amire te ugye nem szorulsz rá.
2011. máj. 4. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereti jobban, nem is sajnalja, inkabb tudja, hogy veszzelyes kolyok, jobban fel hogy mibe keveredik/het bele. Jobban rafigyel, idegeskedik, biztos el is van keseredve. Teged nem kell babusgatnia, tudja, hogy rendes eletet elsz, megallod a helyed.
2011. máj. 4. 16:18
 3/7 anonim válasza:
Én is valami ilyesmit érzek 16 éves vagyok a báttyám 18 éves ő is lopott pénzt és nem keveseket leadta az anyám aranyait füvezik és még durvább drogokat használ és nem tudsz mit tenni el kell tűrnöd vagy pedig el mondod anyukádnak...:S
2011. máj. 4. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem szeret kevésbé. Rád valószínűleg büszkébb is, ha normális. A tesód meg majd elkallódik valahol, addig kell kibírni mig otthon van.
2011. máj. 4. 16:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Öcsém nem sokat van otthon,mert a vallásából(mormon) adódóan sokat mennek téríteni.

De amikor otthon vanaz én pénzemből van folyamatosan kiszolgálva,ebből kapja meg a kedvenceit,februárban én fizettem ki a majdnem 100 ezer forintos telefonszámláját is... És anyám meg még őt védi,mert nekiálltam öcsémnek,mit képzel magáról,anyám meg lehurrogott,hogy hagyjam már békén. Folyamatosan ő a kiskedvens.A barátom és a baráti társaságom ezt már olyan szinten megelégelte(ők is tapasztalják ezt a helyzetet) ,hogy már nem is szeretik anyámat,pedig eddig az anyjukként tekintettek rá.

Tehát nem elkeseredésemben írtam a válaszomat,hanem szeretném megérteni anyámat,hogy ez mire jó neki.

Előbb-utóbb el fog nálam szakadni a cérna,az öcsémre pedig úgysem számíthat...

Köszönöm a válaszaitokat.

2011. máj. 5. 07:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Milyen "Moron" az ocsed/ Az altszent. Mormonok nem lopnak, hasznalnak ki senkit, legalabbis ezt hirdtik. Mi van amit osszegyujt, mikor megy megteriteni. Egy fuj, hazuglada.
2011. máj. 5. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
*moron is meg "mormon' is.
2011. máj. 5. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!