Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt érzem hogy kevésbé szeret a barátom, vagy pont fordítva?
Figyelt kérdés
Az lehetséges hogy úgy érzem hogy a barátom kevésbé szeret,már nem érdeklem annyira,de igazából ez nem is így van mert igazából én vagyok az akinél változnak a dolgok?2011. júl. 7. 19:14
2/4 A kérdező kommentje:
vagy csak azért érezhetek így mert kezdek beletörődni hogy a barátom kevésbé szeret?/:
2011. júl. 7. 19:23
3/4 anonim válasza:
Akkor érezheted úgy ha esetleg már nem úgy mennek köztetek dolgok. Elhanyagol? Vagy Mit csinál másképp? mert így elég nehéz eldönteni hogy melyikőtöknél van a változás.
Ha a barátodnál: akkor vigyél változatosságot a kapcsolatotokba vagy lepd meg valamivel.
Ha nálad: akkor egyszerűen a szerelemből szeretetté vált és új dolgokra vágysz vagy már más iránt érdeklődsz.
Mert ha már ilyeneket érzel akkor kezdtek egymásra unni.
Beszéljétek meg.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget:)
hát érzem a viselkedéséből.
nem olyan szenvedélyes a kapcsolatunk mint az elején:S ez olyan szomorú:( de hisz én nagyon szeretem. mégis ezt érzem. hogy lehet hogy ilyen hamar eltűnt a szenvedély?:/
(10hónap)
2011. júl. 7. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!