Ha a testvéred nem hívna meg az esküvőjére te se hívnád meg őt a tiédre?
Azt gondoltam azért jó kapcsolat van közöttünk. Úgy látszik tévedtem.
Mindenki ott volt az esküvőjükön kivéve engem és családom.
Nem is tudtam róla. Képekről értesültem. Felhívtam gratuláltam majd hebegett habogott hogy anyósa találta ki hogy több ember legyen meghívva és már nem tudtak időbe szólni( Külföldről a rokonoknak azért volt idejük ide érni).
Nagyon megbántva érzem magam.
Mi is most tervezzük a sajátunkat és komolyan elgondolkodtam azon, hogy ezek után én sem akarom hogy ott legyen.
Nemcsak az a gáz, hogy nem hívtak meg, hanem az is, hogy így eltitkolták.
Azért egy esküvőhöz elég sok szervezés kell. Nagyon fura, hogy semmi sem derült ki számodra, főleg, hogy írod, hogy rendszeresen találkoztok is.
Nekem ez nagyon nem kerek. Valami infó biztosan hiányzik.
Elég hülye dolog más embereket meghívni, amikor azt ünneplitek, hogy végre az elképzelt Jóisten szerint innentől legálisan dughatjátok egymást, mert a pap bácsi összevarázsolt titeket, és innentől a mesebeli Istenke nem haragszik, ha kúrtok, hanem örül neki.
Szépen csendben kéne az ilyen elmebajt intézni, legalább másokat ne vonni bele.
Nektek van gyereketek? Az jutott eszembe h gyerekmentes esküvöt akartak (mostanába nagy divat lett) és azlrt nem hivtak meg.
Anyud meg azért mondta amit szerontem,mert arra gondolt h nem tudott arról h nem vagytok meghívva. Bár fura h találkozásnál emlitést se tett h lesz meg minden... lehet ezzel védekezik.
Én amúgy meghívnám de csak a szertartásra,lagziba nem.
Ezek után 100% hogy nem hívnám meg.
Ha igazán szeretne mint testvérét,
akkor megtisztelt volna azzal hogy
meghív.Utólag már könnyű keresni a
kifogásokat,de attól még ugyan az
a helyzet.Bár ezek után,már nem is
beszélnék vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!