Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha a testvéred nem hívna meg...

Ha a testvéred nem hívna meg az esküvőjére te se hívnád meg őt a tiédre?

Figyelt kérdés

Azt gondoltam azért jó kapcsolat van közöttünk. Úgy látszik tévedtem.

Mindenki ott volt az esküvőjükön kivéve engem és családom.

Nem is tudtam róla. Képekről értesültem. Felhívtam gratuláltam majd hebegett habogott hogy anyósa találta ki hogy több ember legyen meghívva és már nem tudtak időbe szólni( Külföldről a rokonoknak azért volt idejük ide érni).

Nagyon megbántva érzem magam.

Mi is most tervezzük a sajátunkat és komolyan elgondolkodtam azon, hogy ezek után én sem akarom hogy ott legyen.

2017. júl. 5. 10:59
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
27%
Én meghívnám, hiszen a testvérem. Attól,hogy bunkó volt, neked nem kell annak lenned .
2017. júl. 5. 11:35
 12/43 anonim ***** válasza:
88%

Először is tisztaznam vele, hogy miert nem ok döntöttek az ügyben, hogy kiket hívnak meg.

Másrészről ha kifogásokat ad, en is hebegnek-habognek, nem hívnám meg. Nem szivesen látott személy lenne, hacsaknem van valami nyomós indoka.

2017. júl. 5. 11:41
 13/43 A kérdező kommentje:

A férje családját nem ismerem közelről, teljesen semleges a kapcsolat.

Anyánk él csak, ő közölte hogy nem tudott semmiről és továbbá nem szólt hozzá semmit ehhez.

2017. júl. 5. 11:42
 14/43 anonim ***** válasza:
94%
Mi történt köztetek? Kicsit bizonytalan ez az "Azt gondoltam azért jó kapcsolat van közöttünk". Vagy csak a távolság miatt?
2017. júl. 5. 11:43
 15/43 anonim ***** válasza:
95%
Ti nem beszéltek? Szüleiddel, rokonokkal senkivel? Számomra hihetetlen hogy senki senkivel ennyire nem beszél a családban. Akkor meg túl jó kapcsolat sem lehet ha egy ilyen nagy dolgot nem oszt meg a testvérével. Kár lenne meghívni de nem azért mert ő nem hívott hanem azért mett ti köztetek nincs is jó kapcsolat. Semmilyen kapcsolat. Van egy testvéred aki egy idegen. Van egy anyád aki szintén idegen. Nem jutott anyádnak sem eszébe? Kár ezekkel az emberekkel foglalkozni.
2017. júl. 5. 11:46
 16/43 anonim ***** válasza:
82%

persze hogy nem hívnám meg!!

ha a saját testvérét nem tudta meg hívni az esküvőre, az nagy szégyen!!!

ezek után szóba se állnék vele!!

majd ő is csak képekről értesülne a saját esküvőmről!! :)

2017. júl. 5. 11:48
 17/43 anonim ***** válasza:
92%

Már bocs, de ha te se meg anyátok se tudott az esküvőről, akkor nem hiszem, hogy olyan fú de jó lehet a viszony. Vagy te a jó viszony alatt azt érted, hogy egyébként nincs bajotok egymással, de 10 éve nem beszéltetek, mert eltávolodtatok, nincs közös téma, mittudomén?

Egyébként én meghívnám, már csak illendőségből is. Ha eljön, az egy jó alkalom, hogy rendezzétek a viszonyotok, ha meg nem, abból is le lehet vonni a megfelelő következtetést.

2017. júl. 5. 11:49
 18/43 A kérdező kommentje:

Anya biztosan tudta, ahogy az unokahugomék is tudták csak nekünk nem mondta semmi.

Közel is lakunk egymáshoz, havonta egyszer mindig talàlkozunk. Tehàt ebből gondoltam hogy azért jó viszony van köztünk. Nem volt semmi összezördülésünk.

2017. júl. 5. 11:51
 19/43 anonim ***** válasza:
73%
Hát ez esetben, hogy mindenki tudta csak te nem, én azért tartanék egy kis önvizsgálatot. Mert tudod, mikor mindenki szembe jön az autópályán, előfordulhat, hogy mégis csak benned van a hiba.
2017. júl. 5. 11:55
 20/43 anonim ***** válasza:
97%

"Anyánk él csak, ő közölte hogy nem tudott semmiről és továbbá nem szólt hozzá semmit ehhez."

Na várj, ezt nem értem.

Beszélő viszonyban vagy anyukáddal?

Egy átlag lakodalomra hónapokkal előbb elkezdenek készülni. Még messze a formális meghívás előtt el szokták mondani pl. szülőknek, hogy lesz lakodalom. Ha te beszélő viszonyban lennél anyukáddal, akkor egyszerűen szóba hozta volna ezt, mikor beszélgettek.

Az pedig, hogy semmit sem szólt hozzá, hát: no comment. Furák a családi viszonyok nálatok.

Szerintem igenis megvan az oka, amiért utál téged a testvéred, és ezt anyukád is pontosan tudja, ezért nem lepődött meg. És egyet is ért testvéreddel, ezért nem szólt egy szót sem. Szerintem te is sejted az okát, csak előttünk csinálsz úgy, mint aki semmit sem ért. Persze ebből még nem következik, hogy igaza is van testvérednek.

Mindenesetre a válasz az eredeti kérdésre: azt az okot kell megszüntetni, (már amennyire rajtad múlik), ami miatt utálnak téged. Ha ezt sikerül megszüntetni, akkor hívd meg, ha nem, akkor ne hívd meg.

2017. júl. 5. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!