Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok? A testvéred esküvőjére nem mennél el?
A testvérünk azért nem jön el, mert az exe is ott lesz. Az exbarátnő és a menyasszony (és én is) jó barátnők vagyunk, 20éve! gyerekkorunk óta, ő mindig ott volt/van ha gond volt/van, lakótársak voltunk. Az ő kapcsolatuk 10 évig tartott amúgy és eltelt 10 év a szakítás óta. A mostani barátnője amikor megtudta hogy mi jóban vagyunk kiverte a hisztit 2 hónap után. Fenyegetett minket stb. 9évig nem beszélt a testvérünk velünk, se a szüleinkkel. Most egy éve (családtag halála miatt) néha-néha beszélünk, mi túlléptünk még ha nehezen is a dolgokon, de a testvérünk! A tesóm esküvője lesz nemsokára, meghívta őket, de nem jönnek el.
Eltelt 10 év, nem kellett volna már túllépni ezen?
Mi próbáltuk keresni azt kaptuk hogy ne zaklassuk. Folyton a mostani barátnő vette fel a telefont, már semmi nincs a nevén a tesónknak amúgy és amióta együtt vannak a nő nem dolgozik, két lánya is otthon lakik velük... Most sincs semmilyen internetes elérhetősége a tesónknak, csak a telefon, ha ő veszi fel.
Az exe viszont mindig velünk volt miközben neki semmi családi köze nincs hozzánk, elé nem helyeztük, csak ő nem csinált műsort egy családban két hónap után hogy majd megszabja ki kivel beszélhet (előtte sose beszéltünk az exről direkt vigyáztunk, békében váltak el, még sokszor ment a tesónk segíteni amikor költözött) ha pedig nem akkor majd "megismerjük az övét" Valamint kirúgatja minket, behazudja a főnökünknek hogy iszunk-drogozunk.
Arra jutottunk, hogy mi lett volna ha van gyerekük vagy hitelük?! Ami miatt kötelező tartani a kapcsolatot az ex barátnővel/feleséggel?! A világ nem úgy működik hogy eltüntetem, akit nem akarok látni, fel kell nőni és túllépni a múlton, nem lehet kitörölni (az ő exférje amúgy a szomszédban él még mindig). Akkor ilyen az ember ha tudja hogy ő kevés/betegesen féltékeny/önbizalom hiányos.
Lesz még neki szüksége ránk és ne csodálkozzon ha nem lesz miről beszélni, mert teljesen kimaradt az életünkből!
Ha nekem ilyen testvérem lenne, hogy 9 évig nem beszél se velem se a szüleinkkel, akkor én meg sem hívnám az esküvőmre. Akkor se ha az exe akivel száz éve szakítottak, ott lenne, de ő ezt nem akarja. Ne még neki álljon már feljebb amikor leszarta a családját évekig.
Szóval bocs, de én egy ilyen testvért nem hívnék meg. Itt kezdődik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!