Van olyan akinek az anyja tilt, tiltott valamit az életében, amit nagyon fontosnak talált? Énnek milyen negatív következményei lehetnek a személyiségre vonatkozóan? Megoldottátok a problémát? És ha igen hogyan?
Kicsit régen volt, azóta hogy állsz a dologgal?
Nekem is hasonló, mint az első válaszolóé, suli után egyből haza, semmit sem volt szabad. Anyám túlféltett és tiltott sok dologtól. Fiú létemre másodikos gimis koromban aludhattam először osztálytársaimnál, addig semmi buli, semmi csavargás velem egykorúakkal (és az ott alvást is úgy, hogy bárhova megyünk azonnal hívjam őket, mert pl mentőt kell hívni, tudjanak hova értem jönni. Mai napig nem értem, 80%-a full alaptalan félelemkeltés volt)
Szintén egy határozatlan senki lettem, bár az utóbbi három évben rohamléptekkel fejlődtem, rengeteget változtam. De azért megnyílni én sem tudok, sok emberrel vagyok jóban, de barátaimnak talán ha három embert nevezek, de őket sem merem közel engedni magamhoz, nekik sem merek elmondani mindent. Borzalmas. Most épp aktuális, nincs egy hónap hátra a 21. születésnapomig és belegondoltam, hogy nincs kit elhívjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!