Szülinapra egy homokozó lapát és gereblye?
Fiamnak decemberben volt a születésnapja. A keresztanyjáék nem tudtak akkor eljönni. Tegnap sikerült bepótolni az elmaradt szülinapot a keresztfiával. Viszont ajándékként kapott egy homokozó lapátot és egy gerebélyt.
Ezt nem is homokozó szettben, hanem így ezt a kettő dolgot.
Én kicsit megalázva éreztem... Azért ez a két dolog nem volt 200 ftnál több tuti.
Jó,persze nem kell több ezer forintos ajándékot hoznia, egyértelmű.
Ti nem éreznétek ez furcsának?
Mennyire ismered a körülményeiket?
Lehet, hogy olyan helyzetbe kerültek, hogy maga az utazás költsége is terhet jelent nekik, plusz ajándék.
Nálunk mindig mi voltunk a nagyvonalú ajándékozók és január óta olyan helyzetbe kerültünk, hogy csak azt a számlát adjuk fel nagy keservesen, amire a második felszólító jön.
Nekem is problémát jelentene most valakihez eljutni és ajándékozgatni.
Utolsó válaszolóval egyetértek. Lehet, hogy ennyi fért a keretbe. A gyermeked nem tudja az árát, nem is érdekli, nagyon jókat fog játszani vele, és csak ez számít. A fél év más kérdés, de ennek is meg lehet az oka.
Szerintem ezen ne húzd fel magad, nem ér annyit. Felköszöntöttek, a gyerek örül, más ne számítson.
Nővérem is ilyen szarrágó volt.Egyszer nem álltunk úgy anyagilag, hogy a szokásos babatabletet vegyünk amit kértek, persze kapott unkoaöcsém mást helyette, aminek örült is volna, ha nem a szekrény tetejére hajítják fel mondván mekkora olcsó szart vettünk.
Visszahallottam, hogy lecsóróztak minket , ami igaz is volt mert rákérdeztem.Azóta semmit nem kapnak.
Most kilábaltunk már a gondból , jól élünk most meg jönne, hogy miért nem viszünk megint drága cuccokat a gyereknek.Ezeknek olyan vastag bőr van a képén, hogy nem igaz!!
De azt lesheti, hogy még egyszer kap valamit.
Szerintem semmi furcsa nincs ebben. Több értelme van egy kisgyereknek párszáz forintos ajándékot venni, amivel elvan egy darabig, játszik, aztán megunja. Mint hogy vegyenek neki több tízezres valamit, ami ugyanúgy a sarokban köt ki porfogónak két hét után! Ilyen kicsi gyerek fel sem tudja fogni a dolgok monetáris értékét, kifejezetten hülyeség neki drága dolgot venni. Úgyis csak ráun, elveszíti, tönkreteszi...
Én azt tartom furcsának, hogy nektek az a fontos, hány forintos ajándékot hoztak a keresztszülők!
Most biztos több pénzetek lesz, mert lepontoztatok mi? :D
Ugyanazt írtam mint ti, hogy jó a kislapát is, de csak azt látjátok, hogy most jól élek és a gyerek mégse kap már semmit tőlem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!