Hülyeség, hogy megsértődtem azon, hogy én nem kaptam semmilyen ajándékot?
3-an élünk egy házban
Én,anyám és anyám nővére.
Most a nővér elment 1 hétre a gyerekéhez külföldre és a gyereke küldött anyámnak pár ajándékot,nekem meg semmit.
Egy kicsit rosszul esett hogy semmibe vesz,mert ilyen esetben a másik embernek is adnék valamit. Legalábbis én.
Nem azon sértődtem meg,hogy most mindenképpen ajándékot szerettem volna csak maga a gesztus,hogy ha a másiknak vett akkor nekem is küldhetett volna valamit,még egy db csoki is szimbolikusabb lett volna mint egy nagy semmi.
Anyámnak nem volt mostanában se születés,se névnapja,szóval nem emiatt kapta az ajándékokat.
Túldramatizálom??
Szerintem ez nem vészes, lehet, hogy anyád tett neki valamit, amit te nem. Pl vigyázott rá kiskorában, vagy játszott néha vele.
Közted és az ajándékozó között nem alakult ki kapcsolat, hiszen ha lenne, akkor unokatesódként emlegetnéd, nem ilyen nyakatekerten.
Jobban jársz, ha a valódi kapcsolatokra figyelsz és nem olyanoktól vársz figyelmességet, akit nem is ismersz igazán.
Anyád nyilván küldött neki a nővérével valami ajándékot és azt viszonozta.
Te nem érzed őt rokonnak, nem azt írod, hogy az "unokatestvérem", hanem "anyám nővérének a gyereke"
Hogy ebben ki a hibás ne firtassuk, de nagy valószínűséggel ő is így gondol rád, ... ha egyáltalán gondol rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!