Mikor lehetne odaadni egy ilyen ajándékot?
Figyelt kérdés
Meghalt az unokatestvérem feleségének az apukája.Nekem ő is családtag az apukáját nem ismertem de az unokatestvérem feleségére már nem is tudnék másképp tekinteni mint családtag,nagyon fontos lett nekem az évek alatt. Az apukájáról az egész családnak egyetlen egy képe van.Egy igazolvány kép..ennyi semmi több..kijelenthetem,hogy viszonylag szépen rajzolok ezért úgy gondoltam lerajzolom a családjuknak az apukájuk képét felnagyítva ami meg is van. Tudom,hogy örülne de azt is,hogy nagyon fájdalmas..mikor lenne a legalkalmasabb neki adni? még nem jött el a temetés2015. ápr. 22. 14:51
2/6 anonim válasza:
szerintem a temetes utan is odaadhatod.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.megpróbálom odaadni a temetés után.próbálok a megérzéseimre hallgatni és ha érzem,hogy nem jó a pillanat lehet tényleg megvárom míg eltelik egy év
2015. ápr. 22. 15:24
4/6 anonim válasza:
Tragikusan halt meg? Mert ha igen akkor meg várj vele.Az ilyet nagyon nehez feldolgozni .Örülne neki ez biztos de ha kiteszi a kepet a polcra mindennap elmegy elotte es sírásra fakad.De ahogy szeretned . Amugy kedves tolled ez a kis meglepi .
5/6 anonim válasza:
Szerintem az egész ötletet felejtsd el.
Akármi lenne, én nem örülnék. Mivel a halált juttatná eszembe, és nem hozná visszahozni az apukámat a kép, és nem is tudnám hova tenni a gesztusodat, de örömöt semmiképp nem facsarna ki ez belőlem.
A lényét pótolni már nem tudod, úgyhogy ne próbálkozz ilyesmivel.
6/6 anonim válasza:
Nekem az apukam halt meg es nagymamamnak rajzoltam le apat. (Grafikus vagyok)
Karacsonyra adtam kb 2 ev elteltevel. nagyon orult neki, eszmeletlenul boldog volt. Bekereteztette es kiakasztotta a falra.
Szerintem vagy a temetes itan, vagy legkozelebb az evfordulon add oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!