Ha te régóta munkanélküli lennél?
Egy rokonod felajánlaná, hogy menj dolgozni abba a városba ahol ő lakik, biztosít lakhatást, belemennél, hogy tudod soha nem fogsz annyit keresni, hogy saját életed legyen, saját lakásod, de még egy albérletre sem futná?
Magyarán itthon eltartanak, ott meg megint egy kitartott lennél.
Drága, te otthon is kitartott vagy, hiszen nincsen önálló kereseted, de munkád sem. EZ a szánalmasabb, nem az, hogy elmész dolgozni...
Persze, lehet takarózni mindenféle hülye dumával, de ott a lehetőség, menjél melózni.
Igen, mennék dolgozni. A 0-nál sokkal több a 120 ezer. Egyrészt égne a pofám, ha felnőttként a szüleim tartanának el, ha tőlük kéne kérnem szórakozásra, hogy elmehessek ide-oda. Már sulisként is diákmunkáztam, hogy ilyenekre magam keressem meg a pénzt.
És miért kell ilyen negatívnak lenni??? Amikor elkezdtem dolgozni és se tudtam elképzelni, hogy majd hogyan alakul az életem, hogy hogyan lesz lakásom. Aztán mégis lett.
120 ezres fizetés nem is rossz. Ha ne egyedül akarsz egy lakást bérelni, hanem megelégszel egy szobával, akkor már ezzel is lehetnél önálló, ha nem Pesten élsz. Ott nyilván durvábbak az árak. De ahol én lakom, ott sokan élnek ennyiből, és nem nyomorognak.
Menj kulfoldre rabszolganak ott 8/10 ember lakik egy lakasba.
Napi 12 ora heti 6 nap es osszesporolsz annyit lesz kezdotoked barmihez
Kösz, jó sokan írtatok.
Jó párotoknak azért érzem, látom van némi értelmezési zavara, mert nem kicsit mellé beszél, félre ért, és ezzel sért, de hát se baj. Ez az internet varázsa. Szemtől szemben az életben valszeg könnyebben szót értenénk.
Még egyszer köszi, hogy a hozzászólásaitokkal igyekeztetek segíteni nekem.
Voltam munkanélküli de közben elmentem közmunkásként dolgozni. Ciki nem ciki ez van.
Azt lett munkahelyem amit most hagytam ott(5 év után) egy másikért!
El mehetsz rokonhoz,de mellette simán nézhetsz munkát! Én is ezt tettem. Meg jelentkezni kell munkákra,akár takarítónak is . Nem ciki
Mióta vagy munkanélküli?
Végzettséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!