Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha te régóta munkanélküli lennél?

Ha te régóta munkanélküli lennél?

Figyelt kérdés

Egy rokonod felajánlaná, hogy menj dolgozni abba a városba ahol ő lakik, biztosít lakhatást, belemennél, hogy tudod soha nem fogsz annyit keresni, hogy saját életed legyen, saját lakásod, de még egy albérletre sem futná?

Magyarán itthon eltartanak, ott meg megint egy kitartott lennél.

2017. ápr. 19. 01:14
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Én állami alkalmazott alatt a KJT-t értettem, mármint a közalkalmazotti bértábla szerinti fizetést.
2017. ápr. 19. 02:05
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kér lakbért,csak mondjuk beleadnál havi 30 ezret a rezsibe,30-40 ezer a kaja.

Máris megtudnál havont takarítani 50 ezret,kb.

Egy év alatt 500 ezer,kb.

2017. ápr. 19. 02:05
 13/31 A kérdező kommentje:

Van egy olyan opció, hogy van egy kiadó lakás, amint lesz keresetem albérlőtársat akarnak mellém. Na így elég durván cseng számomra a dolog. Náluk, velük, életem végéig biztos, hogy nem lenne működőképes a részükről.

Így mi a véleményetek ?

2017. ápr. 19. 02:12
 14/31 anonim ***** válasza:
97%
Ne haragudj, de el vagy tévedve. 120 ezer Ft mióta rossz fizetés egy munkanélkülinek? Nagyon sokan tengődnek ennél rosszabb fizetéssel, és valahol le kell kezdeni. Milyen végzettségeid vannak, és mekkora szakmai tapasztalatod, hogy akkora fizetést várnál, amiből elsőre saját lakást tartasz fent, meg még vígan élsz is belőle? Mi a baj a lakótársakkal? Ha nem futja jobbra, akkor inkább nulla bevétellel otthon élősködsz máson?
2017. ápr. 19. 06:18
 15/31 anonim ***** válasza:
96%
En is ennyit keresek,nem.panaszkodok.. Ha munkanelkuli lennék örülnék a lehetőségnek.
2017. ápr. 19. 07:02
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogadnám az állást, mert aki már régóta munkanélküli, azt nem szívesen veszik fel jobb helyekre. Ha meg dolgozol valahol, akkor könnyebben összejön egy jól fizető munka is.
2017. ápr. 19. 07:23
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha közalkalmazotti bértábla szerint kapsz fizetést, akkor biztos, hogy időnként lesz béremelésed. Egyetértek a többiekkel, havi 120 nettó nem számít rossz fizetésnek, én kevesebbet keresek kezdőként, pedig felsőfokú végzettségem van, és a szakmámban dolgozok.
2017. ápr. 19. 07:25
 18/31 anonim ***** válasza:

En belemennek, inkabb dolgozok, szerzek munkatapasztalatot, megprobalok sporolni, es esetleg kozben tanulni vagy olyan munkat keresni amivel tobbet keresek.

De nyilvan valoan te nem vagy en, szerintem te inkabb maradj otthon, es elvezd tovabb a celtalan eleted, nyilvan 1000 kifogasod van arra, hogy miert ne dolgozz (ott vagy barhol mashol), de en ehhez a hozzaallasho en nem fogok senkinek asszisztaln. Te eleged, te dontesed, te felelosseget.

2017. ápr. 19. 07:33
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

"hogy tudod soha nem fogsz annyit keresni, "

És mi akadályoz meg abban, hogy közben keress másik munkahelyet?

A 120 ezer még mindig több, mint a 0.

2017. ápr. 19. 07:45
 20/31 anonim ***** válasza:
95%

Mennyi idős vagy kérdező,hogy lakótársaktól is parázol?

Tudod mennyien laknak így albiban a világban? Rengetegen!

Bpesten ne nagyon reménykedj olyan albérletben,amiben csak Te leszel egyedül,főleg 120ezres fizu mellett!

Kezdésnek megfelelő,legalább önállósodsz,mert így igazából nem tudod mi a kőkemény élet!

2017. ápr. 19. 07:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!