Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vert már át közeli rokonotok?

Vert már át közeli rokonotok?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan?

2017. ápr. 14. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem, de ocsemet mar igen. Kolcson kert kb 35 ezer ft-t, mar fel ev utan mikor mar ra lett szolva hogy akkor vissza is kellene adni, elintezte egy annyival hogy o meg van szorulva, nem tudja megadni, elinni persze van, es amugy sem fogja megadni, mert ocsem meg sem erzi azt a penz hianyat.
2017. ápr. 14. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem már a testvérem többször is.

Kért kölcsön 5 ezer forintot, azt mondta, hogy másnap odaadja mert a bankkátyáján van neki.

Viszont másnap azzal jött hogy nesze itt van 2 ezer a többi meg "tanulópénz" volt és azt nem látom viszont.

Azóta se kaptam vissza, pedig majdnem egy év eltelt. Nem érdekel, mert nem egy nagy összeg, viszont elég szar érzés hogy direkt nem adja vissza, ráadásul később kiderül hogy azt a pénzt a haverjaival fagyizta el.

Még kiskorú vagyok, szóval a zsebpénzemet nyúlta le.

De már apám is lopott tőlem pénzt, vagy addig üvöltözött amíg nem vettem neki cigit. (Érted? Én 17 évesen cigiztessem az apámat aki 55 éves :D vicc)

Ráadásul nem vagyok milliomos, nem dolgozok csak tanulok. Egyszerűen csak jól be tudom osztani a pénzem és ezzel visszaélnek.

Vagy olyan is volt, hogy egy számítógépet szerettem volna, erre a tesóm mondta hogy vegyem meg az alkatrészeket, mert ő ért hozzá és többet is rakott már össze. Megvettem az alkatrészeket amiket mondott, a végén meg kiderült hogy némelyik alkatrész nem is passzol a másikhoz. Meg amikor ez korigalva lett, egyszerűen nem működött.

Ő csak megrázta a vállát és tovább állt. Én meg ültem a sarokba egy rossz géppel ami minden pénzem elvitte..

Senkinek semmi lelkiismerete. Azóta megtanultam, hogy senkinek semmit. Még a közeli rokonaimban sem tudok megbízni.

2017. ápr. 14. 16:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát én az öcséddel szóba nem állnék az biztos.
2017. ápr. 14. 17:15
 4/9 anonim válasza:
100%

Nekem van egy olyan nagybátyám, aki mindig átver, akárhányszor kinéztünk autót, ő egy hét alatt ugyanolyat vett magának, és mindig hazudik hogy feléért vette.

Egyszer mikor történt az eset apum megnézte a kocsi rendszámát, és eszébe jutott, hogy ő is látott ilyet a neten, felhívta az alakot, aki azt mondta hogy eladta, végül kiderült, hogy duplájáért mint amennyit mondott nagybátyám. Ha ő emiatt érzi jól magát, akkor tessék, nem ez volt már az első eset.

2017. ápr. 14. 17:18
 5/9 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Nálunk is vannak olyan rokonok akik folyton kölcsönkértek, és ha valami hozzájuk került akkor azt többet nem láttuk. Relatív apróságok, seprű, ásó, kapa, konyhai eszközök.

Emlékszem kiskoromban nintendó kazettáim "kérték kölcsön" soha többet nem láttam azokat sem...

2017. ápr. 14. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyamtol a tesoja 300000 forintot. Ennek tiz eve, mai napig nem kapta vissza mert hat mibol... Gyereket csinaltak a semmire, es anyam a gonosz, mert a "gyerek szajabol" venne ki a penzt... :D vicc.
2017. ápr. 14. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Kerdezo, miert is nem? O lett atverve.

Igaz kicsit hianyosan fogalmaztam: Kolcson kertek tole, a pofatlan rokon nekem bermakeresztanyam testvere, ocsemnek meg munkatarsa.

2017. ápr. 14. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
86%
Nővérem megkopogtatta a bal vállamat, hátrafordultam és a másik vállamnál volt. Nagy kópé az biztos
2017. ápr. 14. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogyne,nem is egy.
2017. ápr. 15. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!