Szerintetek ez normális?
A nővérem barátja, aki nagyon úgy tűnok, hogy a sógorom lesz, egyfolytában csesztet.
Sokszor fogja meg a derekam, volt hogy egyszer a seggemet is megfogta. Mindig mondja, hogy hízzak meg, mert vékony vagyok. Én ilyenkor mondom neki, hogy szálljon már le rólam, mert ez nagyon nem állapot.
Sokszor kérdezi, hogy van-e már barátom. Volt, hogy megkérdezte, fel-e világosítottak a szexről már a suliban.
Egyszer olyan is volt, hogy az éjszaka közepén bejött a szobámba, csak úgy. Kinézett az ablakomon, valamit nézett nagyon. Felriadtam, és mondtam neki húzzon már ki a szobámból, mire azt mondta, hogy ja bocs nem tudtam hogy ez a te szobád. De sütött róla, hogy hazudik. Egyrészt, mert a nővéremmel alszik egy francia ágyban, nekem pedig egy személyes ágyam van. Másrészt a szobám is máshogy van berendezve. Mellesleg a nővérem szobájától távolabb van az enyém.
Meg volt, hogy rajta kaptam, hogy a telefonomon néz valamit. Egyszer meg számon is akarta kérni, hogy kivel beszélgetek messengeren. Persze mondtam neki, hogy biztos nem, mert nincs köze hozzá.
A nővérem tud ezekről, de ő csak nevet rajta. De engem rohadtul zavar, amit csinál a barátja. Mi az, hogy a seggemet is meg fogja? Meg megakarja nèzni kikkel beszèlgetek?
Szerintetek ez normális?14/L
Nővéred azért nem csinál semmit, mert gyáva/féltékeny. A helyében a föld alá süllyednék... mi az, hogy hagyom a pasimnak, hogy zaklassa a húgomat??
Nagyon gyorsan szólj valami férfirokonnak (apu, nagybácsi, unokatesó), hogy tegye rendbe a csávót.
Apám nagyon bírja a srácot, ő neki mondtam már azt mondta,szerinte csak hülyéskedik a fiú. Anyukám nem velünk él..
De a srác tuti nem hülyéskedik,mert nagyon komolynak tűnt. És engem nagyon zavar,hogy ilyeneket csinál.
Mi a franc...
Ezt groomingnak hívják. Mikor teszteli a vizet. Feszegeti a határokat. Látja, hogy senki se veszi komolyan, senkit nem zavar. Ez csak egyre durvább lesz. Egyre többet fog megengedni magának, mert senki nem csinál semmit.
Mivel mindenki sz@rik rá, hogy egy pedofil perverz a sógor, én a helyedben bekameráznám a szobámat (egy webkamera vagy valami a gépen ami folyamatosan vesz, aztán naponta törlöm ha nem történt semmit) mert egyszer olyat fog tenni amivel rendőrségre kell mennetek. És ha már most sem hisznek neked, akkor hidd el akkor se fognak mikor megtörténik valami nagyon gáz.... Azt fogják hinni, hogy kitalálod, vagy irigy vagy, vagy bármi. Védd önmagad kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!