Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek normális az...

Szerintetek normális az unokatestvérem?

Figyelt kérdés

Mindketten lányok vagyunk, én 21 éves ő pedig 17. Az utóbbi időben a viselkedése valami elviselhetetlenül furcsa lett.

Elkezd zsarolgatni, követelőzni, hisztizni ha éppen olyan hangulatban vagyok, hogy nincs kedvem kimenni, csak egyszerűen pihenni. Ilyenkor én vagyok a rossz, az antikrisztus, mert nem éppen az történt, amit őfelsége elvárt volna.

Nemrég megtudtam, hogy állítólagos depressziója van, és vagdossa magát, és felajánlottam neki, hogy bármikor beszélgethetünk a dologról. De amikor előjön a dolog, akkor folyton csak tereli, elvicceli a témát, és aztán én vagyok a szemét, hogy rám nem lehet számítani, még bennem sem bízhat meg, stb.

Mit tegyek? Mit tanácsoltok, mint külső szemlélők?

2016. szept. 7. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

depressziója van, mégis mit vársz?!

Pszichológus kell neki, nem beszélgetés.

2016. szept. 7. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
13%
Depresszios tehat nem normalis. A pszichologus majd meggyogyitja.
2016. szept. 7. 17:36
 3/8 A kérdező kommentje:

Ő kisebb korában is ilyen volt, szinte együtt nőttünk fel. Ha mondjuk egy játék kimenetele nem úgy alakult, ahogy ő azt akarta, akkor egyből hisztizve hazafutott.

Nos, igen én is úgy gondolom, hogy itt csak a pszichológus segíthet, de arról viszont hallani sem akar. Azt mondja, hogy azok nem érnek semmit.

2016. szept. 7. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:

jól láthatóan elég vadul hullámzik a hangulata.

ez, hogy bármi kicsitől sértve érzi magát ez szerintem azért valami gyerekkori családi szál lehet. ez nem hiszem, hogy genetika, hogy ennyire bizonytalan, hogy egy elvesztett játéktól megborul az önértékelése. lehetnek ott dolgok abban a családban.

meg mondjuk kamasz is...

de szerintem amúgy lehet valami környezet változás tenne neki jót. mondjuk ha végzett a közép sulival.

2016. szept. 7. 17:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló igazad lehet a családi problémákkal kapcsolatban, mert az apja kicsi korában elhagyta őt, az anyukája egyedül nevelte, aztán összejött egy másik férfival, akitől született neki egy húga, ráadásul a nevelőapjával sem jön ki jól.
2016. szept. 7. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Nyakon kell fosni.
2016. szept. 7. 18:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló, de én nem az ilyen szélsőséges módszerek híve vagyok.
2016. szept. 7. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Édesanyjával beszélj. Egyelőre kiskorú az unokatesód és rád nem hallgat.
2016. szept. 8. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!