Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy unokatestvérem és...

Van egy unokatestvérem és másodunokatestvérem és együtt járnak, normális ez?

Figyelt kérdés
Anyukámnak a nővérének van egy lánya és ez a uncsitesom..apukámnak az unokatestvére annak a fia.szerinted ez normális dolog??mert én elég furának nézztem
2009. máj. 12. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
21%

Hát szerintem még ők ugyanúgy családtagok.

Szerintem nemm normális.A szüleid tudják?

2009. máj. 12. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az egyikük az anyukád oldaláról unokatesód, a másik meg apukád oldaláról, így valószinűleg semmilyen vérrokonság nincs köztük. Tehát teljesen normális.
2009. máj. 12. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked fura, mert mindketten csaladtagok, de verkapcsolat nincs koztuk, hisz egyikuk apai, masikuk anyai agon rokonod. Igy teljesen normalis a kapcsolatuk.
2009. máj. 12. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy normális, nincs köztük vér szerinti rokonság. Mi a párommal már bő fél éve együtt voltunk, mikor kiderült, hogy az én anyám unokatestvére az ő keresztapja. de nincs vérrokonság kettőnk között, nyugi. Már több mint öt éve együtt vagyunk, és boldogítjuk egymást. Szóval kicsi a világ.
2009. máj. 12. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Hehe nálam is így van:DMmint unoka és másodunokatesóm.És ráadásul én hoztam őket össze:D

A srác,anyu unokahugának a fia míg a lány,apum öccsének a lánya:)Már 3 éve tart a l'amour:))Mondtam is,hogy még házasság lesz a vége:DAztán kitudja mi lesz:PTényleg furcsa amúgy egy kicsit,de hát nekem köszönhetik,úgyhogy egy szót sem szólhatok:D

2009. máj. 13. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
juujjj bocsi télleg igazatok van csak nem gondoltam bele!!!
2009. máj. 13. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Dik má he.Én az anyámat tömöm.Az is noomális mifelénk.
2013. júl. 24. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!