Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek? Szóljak a szüleimn...

Mit tegyek? Szóljak a szüleimnek? (hosszú)

Figyelt kérdés

A helyzet hogy apának az unoka bátyja nyomorog egy faluban 2 gyerekkel (az egyik értelmileg visszamaradott) viszont mindent magának köszönhet. Az első feleségét verte aki elmenekült előle (ő tőle van a nagyobbik,érzelmileg visszamaradt gyerek) majd a második feleségét is elüldözte a felfogásával és azzal hogy minden pénzét cigire és alkoholra pazarolja.

A nagyobbik gyereknek már 7 évesen saját asztali gépe volt (már akkor is látszott hogy függő) de 9 évesen nem tudta megmondani hogy hányadikos. Szinte semmilyen nevelést nem kap sem értékrendet se semmit...

A kics kislány 4 éves ha nem ilyen körülmények között élne teljesen normális 4 éves lánynak lehetne mondani.

Szóval egy nem túl fényes "család"

Nem nevezhető családnak mert igazából a gyerekekkel nincs érzékeltetve hogy szeretik őket.

Tavaly elmentünk hozzájuk és játszottam a kislánnyal mikor ebédelni kellett menni. Pár játék volt mondtam neki hogy menjen csak én összepakolok. Erre az Apja hatalmas pofont kevert le neki lek..vázta hogy mi az hogy nem segít.

Mondtam hogy ezt nem kellett volna mert megegyeztünk hogy sszepakolok én. Erre indulatból én is megkaptam hogy k..va vagyok.

Ezt nem kellett volna... Apát úgy kellett visszafogni és így is 2 poharat és egy ablakot tört be dühében. Elmentünk és megállapodtunk hogy többet ide vissza nem jövünk.

Most december vége felé apát felhívta az unokatestvére hogy adjon már neki kölcsön 60.000 ft-ot tűzifára. Apa kinyomta és többet nem vette fel neki.

Most 2 órája rámírt apa unokatestvére Facebookon (nem vagyunk ismerősök) hogy 100.000 ft kéne neki gyógyszerekre meg jól esne neki ha vinnénk egy pizzát. Erre azt válaszoltam hogy ha megemlíteném apa nagyon ideges lenne. Azt írta hogy nem baj vegyek el tőlük pénzt. Én biztosan nem lopom meg a szüleimet!! Me is írtam neki. Erre az volt a válasz hogy:

Azé megcsinánálak...

Sejtem mit jelent de nen törődtem vele. Írtam neki hogy 100.000. Meglopni nem fogom a szüleimet szóvel hívja fel ő őket.

Újra:

Azé megcsinánálak...

És küldött egy képet a... Hát igen a fark.rl (nincs mit szépíteni)

Itt megrökönyödtem. Írtam hogy hagyja abba mert szólok apának. Erre azt írta hogy a névnapomon nem köszöntött fel ezért mutat egy ajándékot... És egy újjabb kép magáról.

Azt írta hogy vegyem rá apát hogy küldje el a képet mert megerőszakol. Kinevettem. Erre azt mondta hogy jelenleg egy a házunkhoz közeli parkolóban van. Küldött képet a helyről és ott volt. Megkérdezte hogy mikor is indulok én suliba? Erre nem léptem

Megmutassam a szüleimnek? Mitt tegyek? Nagyon félek mert apa nagyon fel fogja magát húzni ezen és félek hogy tettlegességig megy...

13/L

2017. márc. 5. 00:18
1 2
 11/19 Smile_44 válasza:
92%
Mindenképp mutasd meg!! Veszélyben lehetsz és bajba is kerülhetsz. Sürgősen cselekedj!
2017. márc. 5. 02:37
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
1. Mutasd meg! 2. A gyerekei (bár nem értem, miért nem az anyjukkal vannak) még bagyobb veszélyben vannak. Én már a családlátogatásból se jöttem volba el nyugadt szívvel, ott hagyva két gyereket. A gyámügyet mindenképp értesíteni kell.
2017. márc. 5. 03:47
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Mutasd meg ! Én mellé feljelenteném.
2017. márc. 5. 06:13
 14/19 anonim ***** válasza:
85%

Ha eljött hozátok akkor ki vigyázott a gyerekekre adig mert ugy olvasom nem egy környéken laktok.

Ha nem kamu történet,akkor 2 dolog miatt is szolhatnál szüleidnek zaklatásért ,és azért mert saját gyerekeit esetleg felögyelet nélkül hagyta.

2017. márc. 5. 06:25
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

Azonnal mutasd meg!!!

Ebből lehetnek még komoly bajok, előttem már kifejtettek mindent.

MUTASD MEG NEKIK!

2017. márc. 5. 07:10
 16/19 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszönöm a válaszokat!

Megmutattam nekik. Azt mondák hogy feljelentik. (ennek én örülnék)

Nem kamu kérdés. Nem tudom kire hagyta a gyerekeit. Lehet hogy egy rokonra (abban a faluban sok rokonom van apai ágon)de ezt kétlem mert a irigységével Mindenkit elüldözött maga mellől. Kinézem belőle hogy egyedül hagyta őket. Ami már azért is borzasztó mert az út 2 óra autóval.

2017. márc. 5. 07:36
 17/19 anonim ***** válasza:
74%

Szombat éjjel 10 után kérdezte meg, hogy mikor is indulsz suliba?

Ha igaz, amit írtál, mondd el apukádnak.

2017. márc. 5. 07:37
 18/19 anonim ***** válasza:
89%
Az a baj, hogy a feljelentés után várni kell 15-30 napot, amíg tesznek is valamit, úgyhogy jobb lenne, ha hétfőtől apád elkísérne a suliba, haza fele meg néhány fiú barátod!
2017. márc. 5. 09:16
 19/19 anonim ***** válasza:
87%
Jól tetted, hogy szóltál apukádnak.
2017. márc. 5. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!