Jogos a félelmem?

Figyelt kérdés
van egy 4 éves fiam,az öcsém a keresztapja nagyon drága ajándékokat vesz neki mindig,kb 200ezer a havi füzetése de mindig össze spórol annyi pénzt hogy drága ajándékot tudjon neki venni, most karácsonyra egy elektromos x6 bmw kisautót vett neki ami kb 90 ezer forint a harmadik szülinapjára ki vitte Görögországba,ami kb 1 millió forintjába került, a keresztelőre egy vastag arany nyakláncot vett neki karkötővel,ezzel nincs is semmi problémám hogy szereti és költ rá, csak félek hogy egy idő után a fiam ki fogja használni és csak akkor fogja keresni ha kell neki valami,mert most még egy balatoni nyaralást is úgy fog fel mint egy Görögországit mert nincs tisztába hogy mi mennyibe kerül de ahogy nagyobb lesz tudni fogja hogy mennyit költ rá az öcsém.
2017. jan. 6. 22:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Kamu
2017. jan. 6. 22:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen, jogos a félelmed.
2017. jan. 6. 22:46
 3/13 piriiiii ***** válasza:
93%
200 ezer forintból mindezt? Érdekes.
2017. jan. 6. 22:46
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

Havi 200 ezerből?

Tanulj meg számolni kamu kiírás előtt :D

2017. jan. 6. 22:48
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Hehe, aszittem az lesz a vége, hogy félted az öcsédet, hogy lecsukják... :D

Kivitte. Görögországba. A 3 évest. Egyedül. Muhahahaha.

2017. jan. 6. 22:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök neki hogy a sok válaszoló közül egyetlen ember adott normális választ, azért írtam le hogy kb mennyit keres hogy tudjátok hogy nem valami nagy milliómos emberről beszélek és mivel nincs úgymond rajtam és a fiamon kívűl senkie, így csak a keresztfiára tudja költeni,nem azt kértem hogy boncolgassátok ki a fizetését meg hogy egy három éves gyereket nem tud ki vinni egyedül Görögországba mert ha egy kicsit tudnál értelmezni nem azt írtam hogy ketten ki mentek hanem hogy azt kapta a születésnapjára!És 200ezer forintból bármilyen hihetetlen is tud költeni a kisfiúra mivel nem kell költenie szinte semmire.
2017. jan. 6. 23:02
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
Én nem a gyerek miatt aggódnék elsősorban, hanem az öcséd miatt. Mondd meg neki hogy vegyen magának életet, építsen ki barátságokat, kapcsolatot, alapítson családot és rájuk költse a pénzt.
2017. jan. 6. 23:16
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
És nem tudod a SAJÁT gyerekedet úgy nevelni, hogy tanulja meg megbecsülni, amit kap, törődjön a rokonaival, és ne legyen számító meg anyagias? Bármilyen ajándékokat is vesz az öcséd, a gyerek nevelése a TE feladatod.
2017. jan. 6. 23:35
 9/13 anonim ***** válasza:
74%

" ki vitte Görögországba,ami kb 1 millió forintjába került"

Egymillióért már ide is hozathatta volna G.országot.

:)

2017. jan. 7. 00:44
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Kamu, mint a kérdések 75%-a.
2017. jan. 7. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!